BILDE: Hans Aage Gravaas er denne ukens gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp».

Misjonsgeneral Hans Aage Gravaas er neste gjest hos pastor Torp

Neste gjest ut i «Hovedstaden med Pastor Torp» er dr. Hans Aage Gravaas. Intervjuet finner sted i Oslokirkens pastorkontor på Karl Johans gate i Oslo.

 

Dr. Gravaas er leder for den ekspansive bevegelsen NORME (Norsk Råd for Misjon og Evangelisering) som oppsto i 2001 som en sammenslutning av Lausannebevegelsen, Norsk Misjonsråd og Den Evangeliske Allianse.

I denne episoden av «Hovedstaden med Pastor Torp» møter vi ham som den visjonære NORME-lederen, og han forteller om misjonens store perspektiver og trender. Han drar linjene tilbake til Lausannebevegelsens fødsel i 1974, og understreker at misjonens oppdrag ligger fast, samtidig som han betoner at nye generasjoner må selv gripe visjonen og kallet i sin samtid.

 

Et moderne misjonsdokument

Denne episoden med dr. Gravaas er et moderne misjonsdokument som inviterer til fortsatt tjeneste for Misjonens Herre, Jesus Kristus.

Se denne episoden på TV Visjon Norge på mandag 22. november kl 19:00.