BILDE: Svend Oscar Pedersen (t.v.) fikk denne uken gleden av å åpne årets første sending av «Midt på dagen» sammen med Jon Åge Skuland. I ukene som kommer danner han programleder-par med Miriam Lindset.

«Midt på dagen» tilbake – og med en gammel kjenning i rekkene

Svend Oscar Pedersen var tilbake som programleder under «Midt på dagen» denne uken. Etter en lengre pause fikk han, sammen med programlederkollega Jon Åge Skuland, gleden av å åpne årets første sending av programmet tirsdag.

 

-Det var gøy å være tilbake, sier han.

Han var en av de opprinnelige programlederne som inntok studio under konseptets første sesong på vårparten i 2021. På grunn av andre oppgaver på Visjon Norge, har han vært usynlig for publikum i et halvt års tid. Nå er han motivert for å ta fast plass foran kamera på tirsdager. I ukene som kommer danner han programleder-par med Miriam Lindset.

–Men denne første uken får jeg en ekstra god start. Allerede på fredag er jeg tilbake for en ekstra sending, forteller Pedersen.

 

Ønsker å dokumentere vitnesbyrd

Svend Oscar forteller at han, i likhet med de øvrige fem programlederne, må legge inn et godt stykke forarbeid for at sendingene blir så gode som mulig. Teamet fungerer som sin egen redaksjon med de praktiske oppgavene det innebærer. Deriblant å finne gjester.

–Derfor må man være våken på hva som skjer i samfunnet, og følge litt ekstra med. Det er endel jobb med det hele. Til slutt er all energi vi bruker på konseptet verdt det. Det som motiverer meg er å få dokumentere sterke vitnesbyrd og hva Gud gjør med folk der ute, sier han.

–Men etter hvert som man danner seg gode rutiner, så går både planleggingen og gjennomføringen greit. Heldigvis har vi et godt internt samarbeid, legger han til.

 

Sendes fast tirsdag til fredag

«Midt på dagen» er Visjon Norges nyeste programkonsept med faste direktesendinger. Programmet er i utgangspunktet tiltenkt radio, men sendes også på TV. I likhet med «Studio Direkte»-programmene på kveldstid blir det varierte gjester, fine innslag og god musikk – dog av det mer ungdommelige slaget. Programmet sendes tirsdag til fredag fra kl. 12.00 til 14.00.