Uke 2: «Syng med» tilbake tirsdag, og mye mer!

Denne tirsdagen er «Syng med» tilbake på lufta. Få også med deg «Veien hjem» på fredag. For tredje uke på rad møter vi en ny spennende person i Albania som forteller sin unike historie. «Midt på dagen» er i gang igjen for fullt. Men først:

Hovedstaden med Indias ambassadør

I programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» følger vi Jan-Aage Torp til landets hovedstad. Denne uken vises en episode fra oktober 2020. I møte med den indiske ambassadøren til Norge, Dr. B. Bala Bhaskar, samtales det om relasjonen mellom Norge og India, og ikke minst verdiene for tro og familie i verdens mest folkerike demokrati. Samtalen fant sted på den indiske ambassaden i Oslo. Se dette programmet på TV Visjon Norge mandag 10. januar kl. 19.00.

Syng med er tilbake

Tirsdag 11. januar kl. 20.00 ser du årets første episode av det populære direktesendte musikkprogrammet «Syng med» på TV Visjon Norge. I denne serien, som sendes hver andre tirsdag på kanalen, inviteres kjente og mindre kjente kristne artister med samme evne til å skape god stemning med sang og toner. Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold er programledere. Følg med på Visjon Norges nettsider for egen sak om tirsdagens program, som publiseres fortløpende. I den siste timen av sendetiden til «Studio Direkte» denne kvelden får du årets første program av “Live fra Bergen”, representert med programledere Joel Ystebø, som fungerer som vikar for faren Bjarte, og Linn Myhr. 

  «Veien hjem» i Albania, del 3

  Fredag 14. januar kl. 18.00 sender TV Visjon Norge den tredje av totalt fire episoder i serien «Veien hjem» som i oktober i fjor ble gjort i Albania.

  Programleder er Unni Fredstad. Denne gangen møter hun den politisk engasjerte 30-åringen Edona Staka (bilde). Hun er opptatt av at sine yngre landsmenn forblir i landet fremfor å emigrere på søken etter mer økonomisk profitable muligheter i utlandet. Hun er også en brennende kristen som fikk sitt livs forvandlig etter at hun møtte fotballspilleren Antonio Marku. Edonas liv er viet to episoder, andre del kommer fredag 21. januar.

  Programmet legges til programposten «Gjensyn på fredag», med fast sendetid kl. 18.00.

  Tidligere episoder av «Veien hjem kan du se ved å klikke deg inn på lenken nedenfor.

  Om kulturmarxisme i ukens Hotspot

  Lørdag 15. januar kl. 15.00 ser du programmet «Hotspot» på TV Visjon Norge. Med den svenske forkynneren Marco Strømberg (bilde) som programleder og ulike eksperter på moderne ideologier som gjester, settes det et kritisk søkelys mot ukristelige trender i det svenske samfunnet. Denne gangen skal det handle om kulturmarxismen. Professor i statsvitenskap og kirkehistorie Torbjørn Aronson er ukens gjest.

  Serien er et samarbeidsprosjekt mellom Visjon Norges søsterkanal, TV Vision Sverige, og den svenske avisen «Varlden idag». Serien «Hotspot» er også fritt tilgjengelig fra tvvision.se