Uke 3: Midt på dagen nå på Tvvision, se også siste programmet av «Veien hjem» fra Albania

Bilde: Miriam Lindset (t.v.) og Hanna Elisabeth Johansen er to av programlederne som ukentlig stiller i programmet “Midt på dagen” på TV Visjon Norge.

Midt på dagen er Visjon Norges nyeste programkonsept med ukentlige direktesendinger. Nå er tidligere episoder tilgjengelig på kanalens strømmetjeneste, Tvvision. Få også med deg siste «Veien hjem» fra Albania!

Pastor Jan-Aage Torp møter Cubas ambassadør

I programmet «Hovedstaden med pastor Torp» følger vi Jan-Aage Torp til landets hovedstad. Der treffer han noen av landets største beslutningstakere fra både inn-og utland. Motivasjonen bak det hele er å bygge broer på tvers av ulike samfunn. Denne uken får vi et nytt gjensyn med en tidligere episode, denne gang fra våren 2020. Pastor Torp inviteres inn til den cubanske ambassaden i Oslo for å samtale med Cubas ambassadør til Norge, Oscar de los Reyes (t.h.). Samtalen beveger seg inn på flere spennende temaer; slik som Cubas historiske kamp for selvstendighet, men ikke minst ambassadørens og Pastor Torps felles åpenhet for familieverdier og den kristne tro.

Se denne episoden på TV Visjon Norge mandag 17. januar kl. 19.00, eller på tvvision.no

BILDE: Programledere Svend Oscar Pedersen (t.v.) og Jon Åge Skuland i forbindelse med årets første sending av “Midt på dagen”. 

Midt på dagen nå på nett-TV

Midt på dagen er TV Visjon Norges nyeste programkonsept med ukentlige direktesendinger. Tirsdager til fredager i tidsrommet kl. 12.00 til 14.00 får du blant annet god musikk, spennende intervjuer og fine innslag. Programmet er tiltenkt radio, men sendes også på TV. Nå kan du også finne tidligere episoder av dette programmet på TV Visjon Norges strømmetjeneste, tvvision.no

BILDE: Linda Askeland er informasjonsleder i Åpne Dører.

Dokumenterer situasjonen til forfulgte kristne

«Åpne Dører» er en av de sendepartnerne som har vært med lengst på Visjon Norge. I deres programmer under tittelen «Åpne Dører – Rapport fra den forfulgte kirke» dokumenteres forfølgelsen av kristne i forskjellige land. Vi får også innsikt i det viktige arbeidet organisasjonen gjør på oppdrag ute i felten for å forbedre deres situasjoner. Se dette programmet på TV Visjon Norge torsdag 20. januar kl. 19.30 og fredag 21. januar kl. 14.30, eller på tvvision.no

BILDE: Edona Staka og Antonio Marku fant kjærligheten og er forlovet i dag. Men de har også funnet Gud og er brennende i det å forkynne evangeliet.

Siste episoden fra Albania

Fredag 21. januar kl. 18.00 sender TV Visjon Norge den fjerde og siste episoden av programmene som i oktober i fjor ble gjort i Albania som del av serien «Veien Hjem».

Programleder er Unni Fredstad. Denne gangen ser du andre del av hennes samtale med den politisk engasjerte 30-åringen Edona Staka. Hun er opptatt av at sine yngre landsmenn forblir i landet fremfor å emigrere på søken etter mer økonomisk profitable muligheter i utlandet. Hun er også en brennende kristen som fikk sitt livs forvandling etter at hun møtte fotballspilleren Antonio Marku.

Programmet legges til programposten «Gjensyn på fredag», med fast sendetid kl. 18.00.

Tidligere episoder av «Veien hjem» kan du se ved å klikke deg inn på lenken nedenfor.