BILDE: Stein Flaatrud er én av flere kunnskapsrike personer som bidrar med gode livsstilsråd i den nye serien «Helseposten» på TV Visjon Norge.

Retter søkelyset mot helse i ny programserie på TV Visjon Norge

I den nye programserien «Helseposten» på TV Visjon Norge handler det om nettopp deg og hvilke grep du kan ta i hverdagen for å få en bedre helse. Fast sendetid onsdager fra kl. 19:30.

 

–Dette er ikke et program som er ment for at publikum skal bli treningsgale. Det er heller for at publikum skal bli litt klokere om gode kostholdsvalg i forhold til blant annet vitaminer og mineraler – for å leve et sunt og godt liv, forteller Bjørn Tore Johansen.

 

Vært i planene over lengre tid

Han jobber aktivt med å markedsføre både denne og andre serier på kanalen:

–Da jeg begynte markedsføringsjobben her på kanalen, var dette ett av de første prosjektene jeg tok tak i. Det har vært på hjerte til Jan (Jan Hanvold, leder i Visjon Norge, journ.anm.) over lengre tid, tilføyer han.

 

–Vi er en sammensatt skapelse

Johansen mener at det helt klart er plass til et dedikert kostholdsprogram på TV Visjon Norge: –Vi består om ånd, kropp og sjel. Dette handler både om den fysiske og mentale helsen. Hvis vi svikter på det éne punktet, vil vi etter hvert slite på det andre også. Vi er en sammensatt skapelse, sier han.

 

Gode råd fra kostholdsveiledere

I serien er det de tre kostholdsveilederne Stein Flaatrud, Ole Johnny Jensen og Jon Erik Kvamme som bidrar. Programmet er produsert av produksjonsselskapet «PrakTVerkt». Allerede nå finnes fem programmer av «Helseposten» fritt tilgjengelig på Visjon Norges strømmetjeneste tvvision.no