Filmen «Heaven is Waiting» byr på sterke budskap om kjærlighet og sorg.

Få med deg spillefilmen «Heaven is Waiting» om kjærlighet og sorg

Lørdag 29. januar kl.23.00 legger Visjon Norge til rette for en ny filmkveld. Denne gangen sender vi tittelen «Heaven is Waiting» – en film med sterke budskap om både kjærlighet og sorg.

 

I filmen følger vi to romantiske historier i sterk kontrast til hverandre: Vi følger Ned (Curt Doussett) som må gå videre i livet etter sin kones tragiske bortgang. Samtidig følger vi datteren Liz (Brittany Peltier). Hun har funnet sin store kjærlighet på universitetet.

 

Må leve videre

Ned finner seg i en situasjon der han må leve videre etter tragedie, og samtidig håndtere at datteren er blitt voksen og i stand til å fatte egne beslutninger. Det skal vise seg å være alt annet enn en enkel oppgave for den nye enkemannen.

 

Bygger på kristne verdier

Filmen bygger på sterke kristne verdier om ekteskap. Filmen er regissert av Michael Flynn for produksjonsselskapet «Bridgestone Multimedia Group» og tilbys TV Visjon Norges Seere gjennom kanalens samarbeid med den nederlandske strømmetjenesten «New Faith Network».

 

Filmen er basert på romanen «Midway to Heaven» først utgikk i 2003 av forfatteren Dean Hughes.