BILDE: Hans-Jacob Bekken i kjente omgivelser ute i norsk natur. Slik blir «Studio» seende ut i det nye programmet «Villmarksprat».

Nytt naturprogram med Hans-Jacob Bekken og Geir Jonassen

I programmet «Villmarksprat» følger vi de to turkameratene Hans-Jacob Bekken og Geir Jonassen ut i norsk skog og natur for å oppleve friluftslivets gleder. Få med deg premieren onsdag 26. januar kl. 18.00.

 

–Vi opplever at veldig mange mennesker drømmer om denne settingen å ta til naturen for å nyte mat og drikke rundt bålplassen. Derfor ønsker vi å ta med seerne ut på tur for å dele disse opplevelsene med seerne, forteller Hans Jacob Bekken, som sammen med Geir Jonassen leder programmene.

 

Prioriterer Guds Ord

Bekken er opptatt av at programmene, som er på cirka 30 minutter, ikke bare består av bålhygge og småprat, men også kristent innhold: –Det blir også satt av tid til både Guds Ord og flere av disse sentrale spørsmålene vi ofte undres over, riktignok kombinert med en kopp kaffe rundt bålet, sier han.

 

Glad i naturen

Hans-Jacob Bekken har for publikum vært å se i flere programmer og dokumentarer på TV Visjon Norge om naturen. Hver eneste dag produserer han korte innslag under konseptet «Naturfilosofen» som sendes til forskjellige tider på kanalen. Bekken er også fast callsenter-vakt i «Studio Direkte»-programmene på fredager.