BILDE: Jan Hanvold viser frem de nye lokalene til Visjon Norge i Oslo.

Nytt studio i Oslo åpnes lørdag 22. januar: Sender direkte samme kveld

Visjon Norges nye studio i Oslo er endelig klart. Få med deg selve åpningen lørdag 22. januar. Sendingen plasseres til kveldens «Studio Direkte» fra kl. 20.00 til 23.00

 

Etter planen skulle det nye studioet, som går under navnet «Studio 28», vært klart for både produksjoner og konferanser i september i fjor.

–Men på grunn av leveringsutsettelser fra forskjellige leverandører på en del teknisk utstyr, ble også selve åpningen utsatt. Det er fortsatt litt småplukk som gjenstår. Studio er uansett klart for bruk, forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

 

Klart for sending

Hanvold sier at det settes av god tid til bønn for det nye studioet både dagen før, og på selve åpningsdagen. På kveldstid er han selv klart til å stille som programleder. I kjent «Studio Direkte»-stil blir det både gjester og god musikk.

–Det er ennå ikke helt bestemt hvordan gjestelista for kvelden ser ut. Men det vi med sikkerhet kan slå fast, er at Muleha Nhonzi og Kjell Elvis, sammen med niesa Amalie Bjørnestad, står for sang og musikk, forteller redaksjonsleder i Visjon Norge, David Sagen.

 

Han fortsetter:

–Ellers er det så langt over 70 personer blant kanalens sendepartnere og øvrige samarbeidsparnere som er påmeldte til åpningen.

 

Allsidige lokaler

Jan Hanvold opplyser om at det nye studioet skal brukes til mange formål.

–Visjon Norge skal selvfølgelig få god nytte av de nye lokalene. Det blir også lagt til rette for at søsterkanalen Vision Heaven kan bruke mulighetene et så sentralt studio byr på for å nå ut med evangeliet til verden. Ikke minst er lokalene godt egnet som konferansesenter, sier han.

BILDE: De gamle lokalene er blitt totalrenoverte, og er godt rustet for både TV-produksjon og konferanser i tiden som kommer.