BILDE: Bedriftsleder og aktiv pinsevenn Ole Schanke Eikum er ukens gjest i «Live fra Bergen». Følg sendingen fra kl. 22.00 tirsdag kveld, rett etter kveldens «Syng med».

 

Dette skjer i Syng med og Live fra Bergen tirsdag kveld

Kvelden tirsdag 25. januar sender TV Visjon Norge de to direktesendingen «Syng med» og «Live fra Bergen». Her kommer oversikten over hva du kan vente deg av innhold denne gangen.

 

Fra kl. 20.00 får du god sang og toner fra det populære musikkprogrammet «Syng med». Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold er programledere. Denne gangen får de besøk av sanger Roy Wilhelmsen. Med seg har han Kenneth Tønnesen på keyboard, Charlie Blackwater på munnspill og Kjetil Holtskog på trommer. Ukens gjesteartist blir Lars Erik Haldorsen.

 

Bedriftsleder og pinsevenn i “Live fra Bergen”

I programmet «Live fra Bergen» inntar Linn Myhr sin faste programleder-rolle. Denne gangen danner hun på nytt tospann med Bjarte Ystebø, som har vært hjemme i karantene de forrige to ukene. Kveldens gjest er bedriftsleder og aktiv pinsevenn Ole Schanke Eikum. Han inntrådte stillingen som konsernsjef for det nystartede konsernet Fjord Base Holding AS i september i fjor. Mye av sin suksess i yrkeslivet gir han æren for til sin kristne oppvekst.Følg denne sendingen fra kl. 22.00