Uke 4: «Hovedstaden med Pastor Torp» er tilbake, nytt naturprogram kommer på lufta

Mandag 24. januar kl. 19.00 ser du årets første program av «Hovedstaden med Pastor Torp» produsert i år. Få også med deg premieren på det nye programmet «Villmarksprat» onsdag 26. januar kl. 18.00.

Pastor Torp møter Dommerforeningens leder

I programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» følger vi den kjente pastoren til landets hovedstad for å møte noen av landets største beslutningstakere. I denne sesongåpningen samtaler han med dommerforeningens leder, Kirsten-Aase Bleskestad (bilde). Tema blir rettsikkerheten og dommernes uavhengighet i det norske samfunnet.

Se dette programmet på TV Visjon Norge 24. januar kl. 19.00, eller på tvvision.no

Tirsdags kveld: Syng med og Live fra Bergen

Kvelden tirsdag 25. januar byr på et fullpakket program på TV Visjon Norge. Fra kl. 20.00 ser du «Syng med» – det populære musikkprogrammet som sendes hver andre tirsdag her på kanalen. Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz er programledere. I hvert enkelt program får publikum servert gode musikalske innslag fra både kjente og mindre kjente kristne artister.

Fra kl. 22.00 settes det over til «Live fra Bergen», produsert av Visjon Norges sendepartner Norge IDAG. Med Bjarte Ystebø og Linn Myhr som programledere får vi en oppdatering på ukens viktigste nyhetssaker fra et kristent perspektiv. I hvert enkelt program inviteres nye og spennende gjester inn i studio.

Se egen sak om denne kvelden på Visjon Norges nettsider.

Nytt naturprogram med Hans-Jacob Bekken og Geir Jonassen

Onsdag 26. januar kl. 18.00 har det nye naturprogrammet «Villmarksprat» premiere på TV Visjon Norge. Vi følger de to turkameratene Hans-Jacob Bekken (bilde) og Geir Jonassen ut i norsk natur. Her legges det blant annet til rette for gode samtaler om Guds Ord over en kaffekopp rundt bålplassen.

Dokumentar om arven etter Aril: Vi møter Kari Edvardsen

Det er blitt 13 år siden den kristne lederfiguren Aril Edvardsen døde. I første avsnitt i dokumentaren «Arven etter Aril» møter vi hans kone, Kari Edvardsen (bilde), som forteller om ektemannens påvirkning på norsk kristenliv.

Dokumentaren er produsert av Alf Henning Fredstad og inngår i dokumentarserien «Kjemper i Guds rike».

Dokumentaren vises under «Gjensyn på fredag» fredag 28. januar kl. 18.00