BILDE: Kasakhstans ambassadør til Norge, Yerkin Akhinzhanov, er ukens gjest i “Hovedstaden med Pastor Torp”.

 

Kasakhstans ambassadør i «Hovedstaden med Pastor Torp»: Unikt perspektiv på situasjonen

På mandag møter Kasakhstans ambassadør til Norge pastor Jan-Aage Torp til samtale om demonstrasjonene over høye gasspriser, som utspilte seg i den unge nasjonen tidligere denne måneden. Denne episoden gir et unikt perspektiv på situasjonen.

 

Hans Eksellense Yerkin Akhinzhanov møter Pastor Jan-Aage Torp til en åpenhjertig samtale om det som den 2. januar begynte som fredelige demonstrasjoner. Demonstrasjonene ble til slutt «kapret» av voldelige terrorister fra utland og innland, som utnyttet situasjonen i et forsøk på å destabilisere den konstitusjonelle orden i den unge 30-år-gamle nasjonen.

 

Deler sin takknemlighet

Den erfarne diplomaten og familiemannen Herr Akhinzhanov deler sin takknemlighet for at terroristene er blitt beseiret, takket være resolutt handling fra regjeringen og alminnelige mennesker i Kasakhstan.

Ambassadøren har stort håp for sitt folk som har overvunnet store hindringer gjennom historien.

Velkommen til å se ambassadør Akhinzhanov fortelle «den andre side av historien» på TV Visjon Norge mandag 31. januar kl 19:00.