Uke 7: Ung pastor i «Live fra Bergen», dokumentar om Sebastian Stakset

Tirsdag er Gjermund Øygarden (25) gjest i «Live fra Bergen». I programposten «Gjensyn på fredag» ser du dokumentaren om Sebastian Stakset som etter et møte med Jesus fikk livet forvandlet. Dette og mer til denne uken på TV Visjon Norge.

BILDE: Det er Mary Anette Skaaheim som er programleder for det gledesspredende sangprogrammet “Sangglede”.

Vitner og synger om Jesus

Tirsdag 15. februar kl. 19.00 ser du programmet «Sangglede» på TV Visjon Norge. Her får du møte personer som både vitner og synger om Jesus. Denne gangen er det sangerne Eva Lise Jensen og Sigrid Sigrid Anmarksrud Olsen som deltar. Programmet er produsert av kanalens sendepartner «Jesusnett».

Fersk pastor på 25 år i Live fra Bergen

Tirsdag 15. februar kl. 22.00 ser du programmet «Live fra Bergen» på TV Visjon Norge. Hver uke er det nye og spennende gjester som inviteres til samtale hos programlederne Linn Myhr og Bjarte Ystebø. Denne uken er det Gjermund Øygarden (bilde) som deltar. Han er ikke mer enn 25 år gammel. Likevel er han fra januar i år pastor i Salem Misjonskirke i Bergen.

«Live fra Bergen» produseres av Visjon Norges sendepartner Norge IDAG. Dette programmet ser du til samme tid ukentlig. Tidligere programmer er tilgjengelig i lenken nedenfor.

Få tips til bedre helse

I programmet «Helseposten» handler det om hvilke enkle grep du kan ta i hverdagen for å få en bedre helse. Det er de tre kostholdsveilederne Stein Flaaturud (bilde), Ole Johnny Jensen og Jon Erik Kvamme som deltar i programmet.  De kommer med gode råd og tips til bedre livsstils-valg. Se dette programmet onsdag 16. februar kl. 19.30.

Gjensyn på fredag

I programposten «Gjensyn på fredag» får du se nye og gamle dokumentarer det er verdt å få med seg. Fast sendetid fredager kl. 18.00. Denne uken vises en dokumentar fra 2018 om den svenske sangeren Sebastian Stakset (bilde). I dag er han en velfungerende ung mann med en lovende karriere foran seg. Men slik har det ikke alltid vært. Under oppveksten i Stockholm ble han utsatt for mobbing og slet med selvmordstanker. Til slutt rotet han seg også inn i kriminelle miljøer. Men etter et møte med Jesus ble han gitt en ny mulighet.

Dokumentaren er en del av konseptet «Min vei mitt liv». Alf Henning Fredstad står for både produksjon og intervju. På Visjon Norges strømmetjeneste tvvision.no finnes et godt utvalg gode dokumentarer. Det inkluderer også dokumentaren om Stakset.