Dette må du få med deg på TV i uke 18!

Til helgen inviterer Norge IDAG til direktesendinger under konseptet «Tusen takk». Her blir det gode kjente gjester, sterke vitnesbyrd, taler og sang. Men Visjon Norge har gode programmer å by på allerede på mandag:

Keltisk vekkelseshistorie – fortsatt relevant i dag

Mandag 2. mai kl. 16.00 ser du programmet Thin Places på TV Visjon Norge. Vi skal ut på reisefot sammen med den amerikanske forkynneren og filmskaperen Rebecca Friedlander. Det med De britiske øyer som destinasjon. Her får vi lære om keltisk vekkelseshistorie fra det 5. århundre til og med 1900-tallet. Friedlander forteller også om hvordan de historiske åndelige prinsippene som trekkes frem i serien fortsatt er relevante den dag i dag.

Programserie med forkynnelse i sentrum

Svein-Magne Pedersen er godt kjent for det norske folk som en av landets mest omtalte helbredelsespredikanter. Det av god grunn. Han har forkynt evangeliet i over 40 år, og er én av de mest erfarne av sitt slag. I dette programmet er det nettopp forkynnelse om helbredelse som settes i sentrum. Det blir også tid til personlige vitnesbyrd fra personer der Gud har grepet inn med sin helbredende kraft. Følg med tirsdag 3. mai kl. 16.00 (reprise) og lørdag 7. mai kl. 19.30 for å få med deg «Miraklet er ditt».

Forteller om sin opplevelse med krigen

Fredag 6. mai kl. 18.00 er programleder Unni Fredstad klar for å møte en ny person med en unik historie. Denne uken er det Rigmor Johansson (bilde). Hun ble født kort tid etter den tyske bombingen av Namsos 20. april 1949. Denne begynnelsen på livet, definert av krig og elendighet, skulle sette sitt preg på den da unge jenta. Programmet er en del av konseptet «Veien hjem», og settes til programposten «Gjensyn på fredag». PS, det blir ukentlig nye og gamle, men alltid gode, dokumentarer å se til samme tid.

Norge IDAG uttrykker takknemlighet

Dagene fredag 6. til søndag 8. mai uttrykker avisen Norge IDAG sin takknemlighet for at Visjon Norge fortsetter å spre evangeliet både innenfor og utenfor egne landegrenser. Men ikke minst for at de som sendepartner får sende sine programmer på kanalen. Derfor ønsker de denne helgen å «gi noe tilbake», slik at kanalen kan fortsette å være på lufta i tiden som kommer. Publikum kan se frem til gode vitnesbyrd, fine gjester, sang og tale. Følg med fra kl. 20.00 alle kvelder. Programmene settes til programposten «Studio Direkte»
Se tidligere programmer av «Studio Direkte» nedenfor.