BILDE: Ekteparet John og Julie Mellor har viet sitt liv til å demonstrere kraften i evangeliet. Lørdag 14. og søndag 15. mai står de i ledelsen for sterke helbredelsesmøter på Visjonskafeen i Drammen.

 

Predikanter fra Australia leder helbredelsesmøter – sendes direkte på TV

Det australske ekteparet Mellor er kjent for TV Visjon Norges publikum fra 2019. Også den gang var det helbredelse som stod på agendaen. Den gang var tilbakemeldingene både mange og sterke. Her er oversikten for de kommende møter:

 

Lørdagens møte (14. mai) starter kl. 15.00. Sendingen vises på TV fra kl. 20.00.
På søndag er det planlagt to møter. Det første avholdes kl. 10.00. Det andre kl. 18.00. Møtene sendes på TV henholdsvis kl. 11.00 og kl. 20.00.

 

Har selv opplevd helbredelse
John Mellor fra Brisbane i den australske delstaten Queensland, har ikke alltid levd et liv som kristen. Som ung mann var tilværelsen preget av depresjon, angst, frykt og alkohol. Men etter et radikalt møte med Jesus ble han satt fullstendig fri fra alle problemer.
Sammen med kona Julie, har de to reist rundt omkring i hele Australia, og internasjonalt, for å demonstrere kraften, kjærligheten og virkeligheten til Jesus Kristus.