BILDE: Arne Pedersen er som regel å se foran kamera på TV Visjon Norge. Denne gangen har han tatt deler av ansvaret for å planlegge og utvikle det nye konseptet «Tett på».

 

«Tett på» med mange kjente forkynnere: Vil ha med flere yngre

«Tett på» er Visjon Norges nyeste direktesendte programkonsept. Etter debuten forrige måned har flere kjente forkynnere stilt opp. –Fra og med august slipper vi yngre krefter til, forteller Arne Pedersen.

 

Han er godt kjent for publikum foran kamera som én av flere programledere for «Studio Direkte» på kveldstid. I denne sammenheng har han påtatt seg deler av planleggingen og utviklingen av det nye konseptet.

 

Rekrutterer yngre krefter
Han forteller at det har vært viktig for Visjon Norge å rekruttere yngre personer til å ta plass foran kamera på kanalen. Det for å skape innhold som er med å spre evangeliet til kommende generasjoner:
–Det har vi gjort med andre konsepter som «Midt på dagen». Her er det et friskt og ungdommelig tilbud rettet mot en yngre målgruppe. Det har fungert godt. Da er det naturlig å ta med oss disse positive erfaringene med til nye konsepter.

Men det betyr på ingen måte at «Tett på» skal bli en kopi av «Midt på dagen»:
–Nei, men det kommer til å bli en sunn kombinasjon av yngre og eldre personer som bidrar til konseptet i tiden som kommer, sier han.

 

Dette er «Tett på»
Programmet «Tett på» hadde sin første sending i april i år. Kjernen av konseptet er å legge til rette for uformell forkynnelse over videolenke. Den enkelte bidragsyter kan altså delta fra komforten av eget hjem: –Det er heller ingen krav til å at dette absolutt skal være et tradisjonelt forkynnelsesopplegg. Likevel vil det for mange være naturlig å ta utgangspunkt aktualiteter. For eksempel regner jeg med at både Kristi himmelfartsdag og 17-mai blir tema når den tid kommer, forteller Arne Pedersen til slutt.

Sendingene går til fast tid mandager til fredager kl. 14.30, og varer i 30 minutter. Det blir som regel satt av tid til en sang underveis.