BILDE: Vebjørn Sand i Studio 28 forrige helg, tolket av Jan-Aage Torp

 

To spesialprogrammer fra Europamøtet i Oslo i reprise på TV

Europamøtet i Oslo ble arrangert av bevegelsen «European Apostolic Leaders (EAL)», ledet av Oslokirkens pastorpar Aina og Jan-Aage Torp. Det hele foregikk i Visjon Norges nye studio i hovedstaden, Studio 28.

Først på programmet, søndag8. mai kl 18:00 får vi møtet der profeten dr. Cindy Jacobs (USA) taler, sammen med pastor Israel Pochtar (Israel), apostel Franz Lippi (Østerrike), psykiater og bønneleder Kalpana Dein (England) og apostel Kaloyan Kourdomanov (Bulgaria). Her får vi et enestående innblikk i det lederskap Gud har reist opp internasjonalt for vår tid.

 

«Good News Europe» utgår
Sendestart kl. 18.00 betyr at «Good News Europe» som har vært fast på denne tiden de siste ukene, denne søndagen utgår.
Dernest sendes på mandag 9. mai kl 19:00 under programposten «Hovedstaden med Pastor Torp» en tale av kunstneren Vebjørn Sand under Europamøtet i Oslo, tolket av Jan-Aage Torp, der han presenterer Roseslottet på Holmenkollen i Oslo.

BILDE: Fra møtet i Oslo lørdag 30. april, fra venstre: Cindy Jacobs, Kalpana Dein, Israel Pochtar, Franz Lippi og Kaloyan Kourdomanov