BILDE: Ben Fitzgerald talte foran et engasjert publikum forrige måned. Anja Torp stilte som tolk.

 

European Apostolic Leaders: Tilbakeblikk på Ben Fitzgeralds tale

Når australske Ben Fitzgerald taler, er det så å si alltid fullt av publikum. Organisasjonen Awakening Europe har gjort seg kjent for å samle tusenvis av mennesker for å prise Herren. Oppmøtet var ikke så verst i Oslo heller.

 

Da sier det seg nesten selv at dette er en tale vel verdt å få med seg. Om du enten var til stede under selve konferansen – eller fulgte med på TV – er det sikkert ikke så dumt å få det med seg på nytt.
For at alle skal ha muligheten til å få med seg innholdet, stilte Aina Torp opp for å tolke talen til norsk.
Det er satt av tid og plass til kristen musikk underveis i talen. Denne gang med Joseph Akinyele med team.

 

Ble satt fri fra kriminalitet og rus
Australske Ben Fitzgerald har selv opplevd hvilke mirakler Jesus kan utføre. I 2002 ble han fullstendig satt fri fra et liv som dop-selger til et liv der han heller brukte all tid på å forkynne evangeliet. Etter fullført bibelskole i den amerikanske delstaten California i 2009, flyttet han til Tyskland der han den dag i dag leder Awakening Europe.

PS: «European Apostolic Leaders» er en årlig konferanse i regi av pastor Jan-Aage Torp. Her samles diverse kristne ledere fra hele verden.