BILDE: Sylvi Listhaug gjester igjen «Hovedstaden med Pastor Torp».

 

«Hovedstaden» mandag: Sylvi Listhaug elsker Norge – avviser EU-medlemskap

Hun verdsetter Norges europeiske arv og verdier, men Sylvi Listhaugs kjærlighet til vårt fedreland, avgjør hennes syn på et eventuelt fremtidig norsk EU-medlemskap.

Hun samtaler med Jan-Aage Torp rundt disse temaer i denne episoden av «Hovedstaden med Pastor Torp», som du ser på TV Visjon Norge mandag 16. mai kl. 19.00. På dagen før selveste 17. mai, hyller hun Norge, men som alle fremragende politikere, viser hun også sin polemiske side ved å ta et skarpt oppgjør med noen politiske motstandere – ikke minst hva angår konsekvensene av deres politikk for bensinpriser og strømpriser. Sylvi Listhaug samtaler med Jan-Aage Torp om Norges selvstendighet og uavhengighet, om Brüssels overstyring, om sikkerhet og forsvarssamarbeid, og hun fastslår at Fremskrittspartiet er motstander av norsk EU-medlemskap, men samtidig tilhenger av EØS-avtalen.

 

Når blir hun statsminister?
Den folkekjære og handlekraftige politikeren slipper heller ikke unna Jan-Aage Torps spørsmål om når hun blir Norges statsminister. Hennes svar viser politisk realisme. Sylvi Listhaug forteller om familiens 17. mai-feiring i et Norge som er gjenåpnet etter to år med nedskalert feiring av Grunnlovsdagen.
Se denne TV-samtalen i «Hovedstaden med Pastor Torp» på TV Visjon Norge mandag 16. mai kl 19:00.