Uke 20 er mer enn 17. mai. Dette er noe av det som skjer på TV

TV Visjon Norge kan by på både film og dokumentar også i uke 20. Og ikke minst et gjensyn med en serie av «Skapende Tro» gjort i 2018. Jan Hanvold leder undervisningsserien i kjent stil, han han stått i spissen for hundrevis av disse.

Gjensyn med tidligere «Skapende Tro»

Fra og med 16. mai får vi et gjensyn med en tidligere sesong av programmet «Skapende Tro». Her er tema «Hvordan utvikle sterk tro». Dette et av de mest populære undervisningsprogrammene på TV Visjon Norge. Med kanalens leder, Jan Hanvold (bilde), inviteres det til undervisning ut ifra Bibelen og bibelske prinsipper. Dette programmet ser du alle dager kl. 06.30 og mandager til torsdager kl. 18.30. Programmet er også fritt tilgjengelig på strømmetjenesten Tvvision.

Dette skjer på 17-mai

Visjon Norge er klar for feiring! Til fast «Studio Direkte-tid» kl. 20.00 er kveldens programleder-par David og Ragnhild Sagen forberedt på å skape en sending grunnlovsdagen verdig. De får med seg varierte, men gode yngre gjester. Dette blir et program av det mer ungdommelige slaget. Utover kvelden blir det også servert relevante og spennende innslag. Gratulerer med dagen!
Se tidligere «Studio Direkte-programmer nedenfor».

Overlevde alvorlig korona-sykdom

Fredag 20. mai kl. 18.00 sendes et nytt program av «Veien hjem». Denne har programleder Unni Fredstad møtt Terje Lindblad. Han har i flere år jobbet frivillig som kameramann for TV Visjon Norge. Lindblad har en spennende historie å berette. Hele livet har han stolt på Herren og erfart at det holder. I august 2021 ble han og kona alvorlig syk av korona. Situasjonen var kristisk. Sykdom, bønn og Herrens godhet er elementer som står sentralt i samtalen. Programmet blir snart tilgjengelig ved lenken nedenfor.

Film om å overvinne frykt

Vi følger den unge kvinnen Cadence. Hun har et utrolig musikalsk talent. Eneste problemet er at hun også har en lammende scene-frykt. I filmen «A Perfect Chord» fra 2015 får vi lære hennes inspirerende kamp om å overkomme utfordringer på jakt etter drømmer. Denne sendes på TV lørdag 21. mai kl. 23.00
Denne filmen leveres av Visjon Norges nederlandske samarbeidspartner New Faith Network.