BILDE: Det er den kjente programleder-duoen Linn Myhr og Bjarte Ystebø som leder sendingene torsdag til søndag fra kl. 20.00 til 23.00

 

Sommerkvelder fra Norge IDAG starter torsdag kveld – sendes på TV

Det var under pandemien i 2020 at mediehuset ble nødt til å sende det planlagte Bildøystevnet digitalt. Det hele ble likevel en suksess. Nå legges det til rette for fire nye stemningsfulle kvelder i samme stil.

 

–Vi gleder oss veldig til fire festkvelder med gamle og nye venner, som kommer for å dele av sine liv og sine hjerter med seerne der hjemme, kommuniserer assisterende redaktør i Norge IDAG, gjennom egen avis, Bjarte Ystebø.

 

Deler sommersatsingen i to
Nå som korona-situasjonen er en helt annen enn i 2020, blir det likevel avholdt fysisk stevne på Bildøy neste uke. Men aller først er det fire kvelder med TV-sendinger som gjelder. Her får du som publikum blant annet oppleve personlige intervju, opplysende samtaler, sterk forkynnelse og vakker musikk.
–Vi er så spente på de neste dagene, og vi gleder oss veldig. Jeg og Bjarte har arbeidet med Sommerkveldene siden tidlig i vår, forklarer Linn Myhr gjennom Norge IDAG. Hun leder sendingene sammen med Bjarte Ystebø.

Du kan lese mer om helgens opplegg fra Norge IDAG på deres egne nettsider her.

 

Lang gjesteliste
De neste fire dagene er det et høyt antall gjester du kan se gjennom Norge IDAG sine sommerkvelder på TV Visjon Norge. Sendingene settes til programposten til Studio Direkte – altså fra kl. 20.00 til 23.00.

Disse kommer:
Torsdag:
Pernille Strand
Dag Øyvind Juliussen
Geir Stomnås
Sølvi Sivertstøl
Kjell Skartveit
Alv Magnus
Morten Samuelsen
Gordon Tobiassen
Steinar Harila

Fredag:
Terje Berg
Marte Yri Evensen
Christina Andersen
Pernille Strand
Aslak Tveita
Geir Stomnås
Cecilie Røinås
Steinar Harila
Alv Magnus

Lørdag:
Steinar Harila
Angelica Nygård
Ole Petter Livden og Linda Askeland
Terje Berg
Joel Ystebø
Pernille Strand
Tone Lise og Per Christian Gustavsen
Hans Martin Skagestad
Geir Stomnås

Søndag:
Alv Magnus
Tanja og Olav Rønhovde
Geir Stomnås
Steinar Harila
Truls Olufsen-Mehus
Terje Berg
Daniel Sæbjørnsen
Pernille Strand