BILDE: Lørdag 11. juni kl. 23.00 sender TV Visjon Norge den amerikanske spillefilmen «Found» fra 2020.

 

«Found», inspirerende film om nestekjærlighet sendes lørdag

Hver andre lørdag sender TV Visjon Norge nye og store kristne spillefilmer fra kanalens nederlandske sendepartner New Faith Network. Nå er «Found» neste i rekken lørdag 11. juni. Vi er sikker på at denne faller i smak.

 

Filmens handling er knyttet til ungdommen Joseph. Han er født og oppvokst i nokså isolerte omgivelser i den nordøstlige amerikanske villmarken. Etter at en plutselig og uventet tragedie inntreffer finner han seg plutselig alene. Dette vedvarer frem til han blir oppdaget av ekteparet Keith og Janelle Brennan. Det gir Joseph muligheten til å bli en del av en ny familie. Møtet med det moderne storsamfunnet skal imidlertid bli alt annet enn smertefritt.

 

Tilbys på vegne av New Faith Network
Det er på grunn av Visjon Norges samarbeid med den nederlandske strømmetjenesten New Faith Network, at kanalen kan sende slike filmer to ganger i måneden. Dersom dette skulle gi mersmak finnes et stort utvalg tilsvarende filmer på deres nettsider.