Siste «Syng med» før sommeren: Dette er noe av det som skjer i uke 24

Det er alltid spennende programmer å få med seg på TV Visjon Norge. Denne uken blir intet unntak. Aller først. På mandagen, får vi et gjensyn med «Hovedstaden med Pastor Torp»:

Samtaler om den norsk-svenske unionen

I programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» følger vi Jan-Aage Torp til Oslo. Her samtaler han med noen av landets største beslutningstakere. Motivasjonen bak det hele er å skape dialog på tvers av ulike samfunn.
Denne uken får vi et gjensyn med et tidligere program gjort i september 2021. Historiker og seniorrådgiver på Stortinget, Bjørn Arne Steine (bilde), er gjest. Tema blir den norsk-svenske unionen i tiden 1814-1905.
Se dette programmet på TV Visjon Norge mandag 13. juni kl. 19.00, eller allerede nå på Tvvision.no.

Sesongens siste «Syng med»

Denne uken ser du det aller siste programmet av «Syng med» før sommeren. Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold stiller som vanlig opp som kveldens programledere. «Misjonsbefalingen» med Jostein Kirkenes (bilde) i spissen, er som vanlig klare for sang og stemning. Denne gangen får de også med oss Anne Mari og Leif Sigurdsen som ukens gjesteartister.
Programmet sendes tirsdag 14. juni kl. 20.00.
Programmet legges til programposten «Studio Direkte».

Haltorp på tur til Nord-Makedonia og Albania

I programposten «Gjensyn på fredag» ser du nye og gamle dokumentarer det er verdt å få med seg. Denne uken ser du den andre av totalt tre deler av dokumentar-serien «Haltorps europeiske hjerte». Kjell Haltorp (bilde) har i mange år ikke bare forkynt evangeliet blant egne landsmenn. Han har også vært på et stort antall misjonsturer. Denne gangen setter han kursen mot Struga i Nord-Makedonia. Her får han et gjensyn med lokale krefter.
Se «Gjensyn på fredag» ukentlig til fast tid kl. 18.00.

Gudstjeneste fra Visjonskafeen

Hver søndag kl. 11.00 sender TV Visjon Norge direkte fra Visjonskafeen i Drammen. Da er det tid for Gudstjeneste. Det blir både sterke innlegg og frisk musikk. Som regel fra henholdsvis Jan Hanvold (bilde) og Visjon Lovsang.