BILDE: Leder i den norske avdelingen av IKAJ, Dag Øyvind Juliussen, ønsker deg velkommen til sommerkonferanse i Horten kommune i månedsskiftet juni/juli.

 

Årets sommerkonferanse fra IKAJ: – Fakta-informasjon og forkynnelse

Arrangementet finner sted på Dal Gjestegård, like ved IKAJ sitt senter i Åsgårdstrand. Merk deg helgen 30. juni til 3. juli. Her kommer oversikten over hva du kan vente deg – enten du møter opp eller følger sendingene på TV.

 

–Dette er den første konferansen etter pandemien. Vi er veldig glade for å være tilbake. Vi ser frem til dager fulle av forkynnelse, lovsang faktainformasjon om Israel. Her kan publikum vente seg full pakke, sier leder for den norske avdelingen av IKAJ, Dag Øyvind Juliussen.

 

Dette er årets taler-liste
Alle konferansens møter er åpne, så her er det bare å møte opp. Det blir en variert talerliste med Israel-venner fra både inn- og utland. Og den ser slik ut:
–Dag Øyvind Juliussen
–Maria Torgussen Helgerud
–Martin Gellein
–Ragnar Hatlem
–Vesna og Jürgen Bühler
–Bjarte Ystebø
–Finn Jarle Sæle

TV Visjon Norge sender enkelte av møtene på TV. Sendingene plasseres til programposten «Studio Direkte» fra kl. 20.00.

Innhold for alle aldre
Det er ikke bare voksne som kan ha glede av konferansen. Programmet er tilpasset hele familien. «IKAJ Kids» er for barn og ungdom mellom 0 – 16 år, og byr ifølge nettsidene til IKAJ på «skreddersydde samlinger med spennende undervisning, lek, musikk, konkurranse og bygging av løvhytte». Det er også badebasseng, fotballbane, volleyballbane og lekeapparater på områdene.
–Her har vi altså et tilbud for alle generasjoner, forteller Juliussen.

For mer informasjon om arrangementet, se IKAJ sine egne nettsider.