BILDE: Kjell Haltorp og Birger Wroldsen er «gutta i 100».

 

Haltorp og Wroldsen i hundre – runder sjelden milepæl med undervisning

Flere personer er med og preger dette programkonseptet. Men det er ingen som har klart å nå et slik sjeldent antall som parhestene Haltorp og Wroldsen. De to har hatt en rekke emner sesong for sesong, slik også denne gang.

 

De to presenterer stoffet fra Bibelen med innsikt, humor og stor forståelse. Det er interessant og givende å høre på de to.
-Det er nok litt enklere for to personer sammen å nå et slikt antall. Og spesielt når det er snakk om typer som Wroldsen og Haltorp. Selv om den ene ennå ikke er 50 og den andre har rundet 83 år har de en uvanlig kjemi og forståelse av hverandre, sier Alf Henning Fredstad. – Og ikke minst, en enestående felles fortolkning av Bibelen.

 

Prosjektleder for serien
Fredstad har vært prosjektleder for serien «Det står i Bibelen» og skal være gjest i Studio Direkte mandag sammen med de nevnte herrer. De tre skal sammen knytte erfaringer fra innspillingene så langt.
For uken starter altså mandag kveld kl. 20, da med Wroldsen som programleder og Haltorp og Fredstad som gjester. I den vanlige direktesendingen på TV Visjon Norge.
Og det fortsetter altså med de nevnte opptakene hos produksjonsselskapet «Praktverk» dagen etter, tirsdag.
Birger Wroldsen har for øvrig også spilt inn en del programmer sammen med Håkon Fagervik Og plusser man på disse er HAN langt over 100 allerede.