BILDE: Oppmøte til «The Send» i Telenor Arena i juni overrasket nok de aller fleste. Et sted mellom 9.000 og 12.000 unge mennesker var samlet i salen.
 

Gikk du glipp av «The Send»? Ny mulighet til å se konferansen på TV

Det antas at rundt 10.000 mennesker var samlet i Telenor Arena da «The Send» kom til Norge. 25. juli kl. 22.00 og utover natten får du en ny mulighet til å oppleve hele begivenheten. Reprisen avsluttes neste dag kl. 10..

TV Visjon Norge stilte mannsterke til dette arrangementet på Fornebu denne siste lørdagen i juni i år. Blant annet var det samsending med Kanal 10.

 

Tilbakemeldingene gikk stort sett ut på det samme: Ingen hadde sett for seg at det var mulig å gjennomføre et så omfangsrikt arrangement for unge kristne i Norge. Jon Åge Skuland er blant dem som fikk gleden å delta. Han er for publikum kanskje best kjent som programleder for konseptet «Midt på dagen». Denne gangen stilte han som reporter:
–Det var en nydelig atmosfære og et sterkt gudsnærvær som vedvarte hele dagen. Programmet var godt balansert mellom forkynnelse og musikk, forteller han.
Og han fortsetter: – Så viser det også at det faktisk er en stor gruppe unge kristne i dette landet. Jeg husker godt hvor mye et slikt engasjement gav meg i ungdommen.

 

Legges ikke ut på nett
Visjon Norge er stolte over programtilbudet sitt på nett. Det aller meste av kanalens tidligere TV-sendinger finnes nemlig fritt tilgjengelig på Tvvision.no. Men ikke «The Send». På grunn av rettigheter har kanalen bare mulighet til å sende programmet én gang. Og det blir altså 25. juli kl. 22.00. Så da gjelder det å følge med!

 

Dette er «The Send»
Arrangementet «The Send» ble for første gang avholdt i den amerikanske delstaten Florida i 2019. Da var det 58.000 unge mennesker som deltok. Etter det har kristne organisasjoner latt seg inspirere rundt om i hele verden til å avholde det samme arrangementet med den samme idéen: Nemlig å motivere unge voksne til å reise ut på misjon. I Norge var «Ungdom i Oppdrag» initiativtaker. Mer enn et tyvetalls aktører sto sammen om gjennomføringen.

 

Video: Arrangementets tilskuere fulgte godt med når kveldens talere inntok scenen.
BILDE: Også Visjon Norges TV-leder Gawdat Mtrious var med. Her sammen med programledere for henholdsvis Visjon Norge og Vision Sverige Gøril Kristoffersen og Irene Andersson. 
Bilde: Uten teknisk kompetanse hadde det heller ikke blitt noen sending. Derfor deltok også Visjon Norges tekniker Emanuel Wisth bak kulissene. 
BILDE: Bønn er en selvfølgelighet ved et slikt arrangement. Her ber publikum for Norge.
BILDE: Det var mange forventningsfulle ungdommer som møtte opp utenfor Telenor Arena i forkant av «The Send» forrige måned. 
BILDE: Jon Åge Skuland, her sammen med to av sine kollegaer, var på plass for å dekke deler av den 12-timers sendingen. På grunn av programmets lengde var det nødvendig med flere reportere for å avlaste hverandre. Skuland forteller at han var på plass ved 15-tiden denne lørdagen. Da var lokalene for lengst fulle av både deltakere og god stemning.