BILDE: Sam Møllerop-Allum (t.v.) er første gjest i den nye serien på fire programmer med TX Vikings. Thure Eriksen er som vanlig programleder.
 

Fire nye episoder med TX Vikings: Sam er første gjest 12. august

Hver episode er på en halv time og har premiere hver fredag fremover i fire uker, hver gang kl. 23.00. Mye av uttrykket til TX Vikings er engelsk-språklig og derfor er navnet på den nye serien «Xtreme Family Talks».

TX Vikings er som en stor familie. Sterke bånd, stort samhold og med en brennende og slagkraftig forkynnelse av Guds ord. Bokstavelig talt. Deres show med sterke menn og ditto slagkraftige uttrykk er blitt viden kjent.

 

Møt Sam i første episode
I den første episoden 12. august er Sam Natanael Møllerop-Allum hovedgjest. Selve basis for programmet er lagt til et treningsrom proppfull av apparater til fysisk fostring. Lederen av TX Vikings, Thure Eriksen, samtaler med Sam om dette og hint, men med basis i tittelen på programserien, nemlig «ekstreme familie-samtaler».
Sam er bosatt på Hvaler utenfor Fredrikstad og du vil i programmet møte ham på hjemmebane. Her ute på Kirkøy, Hvaler, driver han sin egen radiokanal «On Air Radio». Han har også oppgaver i den lokale gamle kirken.
Sam er en vesentlig brikke i TX Vikings, som de andre hovedpersonene i disse fire programmene er.

 

Egne andakter fra de fire
De fire vil også gi oss sine egne små andakter. Programmene byr også på heftig grafikk og musikk, helt i stil med TX Vikings generelle uttrykksform.
De andre hovedpersonene du vil møte er Morten Møller Johansen, Marius Berg Eliessen og Alexander Grønli. Hvert program avsluttes med frelsesbønn.
Alf Henning Fredstad er prosjektleder og fotograf Arash Rezaeimehr fotograf og med ansvar for redigeringen.

BILDE: Sam er ivrig opptatt av lokalradio og driver sin egen i garasjebygget på eiendommen på Hvaler. «On Air» er et treffende navn på kanalen.