BILDE: Det er alltid god stemning under Visjon Norges arrangementer. Her møter Jan Hanvold flere av kanalens publikum under et tidligere «seer- og parnertreff» i kanalens regi.

 

Høstens første seertreff: Seljord i Telemark er stedet 26. august

Visjon Norge er opptatt av å ikke bare lage TV-programmer for publikum, men også å treffe publikum ansikt til ansikt. Derfor reiser kanalens folk ofte på «seer- og partnertreff». 26. august kommer vi til Granlien kulturhus i Seljord.

 

–Noe av motivasjonen bak dette er å faktisk komme i kontakt med publikum. På den måten kan vi ta til oss både positive og negative tilbakemeldinger. Vi måler temperaturen på grasrota rett og slett, sier leder i Visjon Norge Jan Hanvold.

Og fortsetter: –Det er alltid fantastisk å få høre alle de sterke vitnesbyrdene som finnes der ute. Det erfarer vi så å si under hvert eneste treff.

 

Slik blir kvelden
Seljord er ikke ukjent med kristne arrangmenter av stort format. I en årrekke har Maran Ata -bevegelsen arrangert sine sommer-stevner her. I sommer var oppslutningen spesielt sterk med over 1000 mennesker til stede på hvert kveldsmøte.
Men nå er det Visjon Norges tur. Ikke i like stort format som Maran Ata-stevnet, men likevel…
Visjon Norge legger til rette for at det hele blir en innholdsrik kveld. 26. august Jan Hanvold får med seg kona Inger. Også ekteparet Astri og Tomm Laurendz stiller. I kjent stil blir det også live musikk. Denne gang med Johannes Bakken med team. Arrangementet begynner kl. 19.00

 

Følg med for flere treff utover høsten
Dette er verken første eller siste gang hvor Visjon Norge reiser ut på «Seer- og partnertreff». Disse arrangementene omtales på visjonnorge.com fortløpende.

PS: For mer informasjon, ta kontakt med Visjon Norges sentralbord på tlf. 32 21 13 00.