BILDE: Stig-André Lippert er en av mange intressante forkynnere som stiller på “Tett på” den neste måneden.

 

Direkte fra eget hjem: «Tett på» er tilbake med flere yngre forkynnere

dEtter en lang sommer er Visjon Norges nyeste direktesendte konsept «Tett på» tilbake på lufta. Og denne sesongen får du møte flere yngre krefter enn tidligere. For mange vil flere av dem være nye bekjentskaper.

 

–Det er viktig for oss i Visjon Norge å åpne for forkynnere i alle aldre. Det gjør vi i høyeste grad denne sesongen, forteller Solveig Graff fra redaksjonen til TV Visjon Norge..

 

Viktig med mangfold
Graff er opptatt av at det finnes et mangfoldig utvalg evangelister med ulike erfaringer og synspunkter som får slippe til. Hun synes også det er viktig at publikum får bli kjent med personer i nærheten av eget ståsted:
–Det betyr på ingen måte at eldre stemmer er mindre viktige. Men det er noe med dette at dem som tar plass foran kamera reflekterer publikum så godt som mulig. Det er nok noe lettere for yngre å identifisere seg med forkynnere i egen aldersgruppe, mener hun.

 

Disse får du møte denne sesongen
Enn så lenge er listen over bidragsytere avklart til og med fredag 2. september. På listen over yngre og lett gjenkjennelige stemmer finner vi blant annet Stig André Lippert (31). Han sitter i sentralstyret til Ordet&Israel og driver deres ungdomssatsing, «Joffi».
Stig Andrè deltar tirsdag 30. august. Blant øvrige relativt unge og prominente deltakere får vi også møte KrF-politiker og Pride-kritiker Truls Olufsen Mehus (40). Han deltok fredag 20. august.

Få også med deg blant annet programmer med Daniel Heimstad, Ann Kristin Medalen, Eivind Røysland, Sverre Olai Knardal, Victoria Borge Lystgård, Jogeir Lianes og mange flere! Sendetider annonseres fortløpende.

 

Dette er «Tett på»
Programmet «Tett på» hadde sin første sending i april i år. Kjernen av konseptet er å legge til rette for uformell forkynnelse over videolenke. Den enkelte bidragsyter kan altså delta fra komforten av eget hjem. Sendingene går fast mandager til fredager kl. 14.30, og varer i 30 minutter. Det blir som regel satt av tid til en sang eller to fra arkivet underveis – slik det ofte gjøres på kanalen.

BILDE: Solveig Graff fra redaksjonen til Visjon Norge, er godt fornøyd med at personer i alle aldersgrupper stiller opp på kanalen.