BILDE: Jan-Aage Torp møter Janne Haaland Matlary mandag 22. august kl. 19.00

 

Matlary – demokratiprofessoren er gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp»

Denne mandagen er det Professor Dr. Janne Haaland Matlary som gjester «Hovedstaden med pastor Torp». Hun er professor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Du møter henne og Torp mandag kl. 19.00 på TV Visjon Norge.

 

Janne Haaland Matlary er dessuten medlem av den romersk-katolske kirke, og var tidligere rådgiver for «Det pavelige råd for rettferdighet og fred» og «Det pavelige råd for familien». Hun er nå medlem av «Det Pavelige Vitenskapsakademi», avdeling samfunnsvitenskap.

 

Bok på Kagges forlag

Nylig ble hennes bok «Demokratiets langsomme død» utgiftt på Kagge Forlag der hun skriver om utfordringene for vårt vestlige demokrati.

Pastor Jan-Aage Torp har møtt henne til den første av flere samtaler.

Sendes på TV Visjon Norge mandag 22. august kl 19:00.