BILDE: Det er masse å glede seg til denne måneden. Aller først ut er amerikanske Amy Kemp. Da blir det helbredelsesmøter på “Visjonskafeen”!

 

God start på september – fortsatt masse å glede seg til ut måneden

Helbredelseskonferanse med Amy Kemp, oppvarming til Løvhyttefesten og direktesendinger fra «Mannskonferansen» i Vennesla er blant månedens høydepunkter på kanalen. Her er noe av det du kan se og høre kommende uker.

 

Som tidligere omtalt på kanalens nettsider kommer Amy Kemp tilbake til Norge denne måneden. Det er dagene 8. til 11. september som gjelder. Hun ledet sterke møter under Visjon Norges «Campmeeting» både i år og i fjor. Møtene hadde svært godt besøk. Og det ikke uten grunn. Svært mange opplevde å bli helbredet fra sykdom og plager. Denne gangen plasseres møtene til «Visjonskafeen» i Drammen. Sendinger fra kl. 20.00 samtlige dager. Mer om den saken kan du lese her.

 

Setter fokus på Israel
Som flere sikkert fikk med seg, ble Israel tema flere dager på rad i «Studio Direkte» på kveldstid i august. Det gjentas denne måneden. Konkret plasseres tema til sendingene mellom 12. og 18. september. Visjon Norge har tidligere skrevet om sin kommende dekning av Løvhyttefesten 2022. Dette er på ingen måte gratis. Derfor sparkes det i gang en ny innsamlingsaksjon. Både til dette – men ikke minst til kanalens treplanting på velsignelsens fjell. Dette er tidligere omtalt her.
Samtidig kan det nevnes at det avholdes en ny innsamlingsaksjon den påfølgende uken, altså den 19. til 25. september. Dette under tittelen «Høstoffer». Midlene går til kanalens videre drift.

 

Sender direkte fra «Mannskonferansen»
Før Visjon Norge er på plass i Israel under Løvhyttefesten i oktober, skal kanalen først besøke Vennesla. Det i forbindelse med den årlige «Mannskonferansen», arrangert av «Nettverk for menn». Her kommer menn fra hele landet og alle kirkesammenhenger til felles samling for å markere sin felles etterfølgelse av Jesus Kristus. Av talere kommer blant annet Dennis Greenidge, Jens Petter Jørgensen, Alv Magnus og Andreas Kjøndal.
Det er datoene 23. og 24. september som gjelder. TV-sendinger fra kl. 20.00 begge dager.

 

Bønn fortsatt viktig
Blant begivenheter av mindre omfang, men som er minst like viktig, kan også nevnes at det legges til rette for «Bønnens time» tre dager på rad 5. til og med 7. september. Da kommer blant annet bønneleder Svein Lindset og hans kone Miriam Lindset til å be for alle mottatte bønnebegjær, på lufta. Bunnestunden plassers til siste time av dagenes «Studio Direkte» – altså fra kl. 22.00.