BILDE: «Syng med» er blant Visjon Norges mest populære sendinger. Det forandrer seg heller ikke den 20. september. Da er også Sverige representert med sang-ekteparet Johan og Gunilla Sigvardsson. I tillegg stiller Ann Kristin Lindberg som kveldens gjesteartist. 

 

«Syng med» tilbake tirsdag 20. september: –Folk kommer fra hele landet

 

Årets sesong av «Syng med» gikk av stabelen for få uker siden. Det gikk ikke ubemerket hen. Ifølge programleder Astri Weber Gellein Laurendz har salen vært så å si fylt opp av publikum under begge de to sendingene til nå.

 

–Det er jo helt opplagt at dette er et konsept som virkelig når hjertene til mennesker der ute. Folk er villige til å reise langt for å være med som publikum på «Syng med», sier programlederen.

 

Får besøk fra Sverige
Og denne gangen får programmet besøk fra Sverige. Sang- og evangeliseringsekteparet Johan og Gunilla Sigvardsson er på ingen måte noen nykommere på kanalen. Likevel blir det visstnok en fulltreffer hver gang de opptrer:
–Vi er opptatte av å lytte til publikum. Johan og Gunilla får alltid en strålende respons. Derfor er det også fantastisk å få dem med oss på nytt denne tirsdagen, sier Astri.

I tillegg til dette kommer altså Ann Kristin Lindberg som kveldens “gjeste-artist”.

 

–Så blir det selvfølgelig høye smørbrød
Astri Weber Gellein Laurendz har dannet programleder-par med Visjon Norges leder Jan Hanvold siden konseptets start for få år siden. Hele veien har hun vært opptatt av å «gi noe tilbake» til den store Visjon Norge-familien som står trofast ved kanalens side.
–Derfor blir det selvfølgelig servert høye smørbrød og kaffe denne gangen også. Det er så hyggelig å kunne varte opp for det flotte publikumet vi har. Men det er ikke bare det som er gratis. Du kan også delta i vårt faste lotteri med mulighet for å vinne flotte premier.

 

Ønsker varierte programmer
Blant andre faste og populære elementer til programmene finner vi Jostein Kirkenes og resten av musikerne i «Misjonsbefalingen». De har deltatt så å si hver gang siden januar i 2021. Det er Astrid godt fornøyd med. Samtidig synes hun det er fint å få inn litt variasjon underveis i disse programmene. Derfor får altså Jostein og gjengen en liten pause fra konseptet denne gangen:
–På den måten reflekterer vi den store bredden av musikk som finnes der ute i Kristen-Norge. Vi får stadig et stort antall forskjellige innspill og sang-ønsker fra publikum. Da er det viktig å lytte.

Og med det kommer hun med en siste oppfordring til publikum:
–Møt gjerne opp på Visjonskafeen 20. september. Programmet starter som vanlig kl. 19.00. Om du skulle ha sang-ønsker, så er det Visjon Norges callsenter på tlf. 32 21 13 00 som gjelder.

PS: Sendingen blir TV-overført med én times forsinkelse – altså fra kl. 20.00.