BILDE: Ungdomspastorene Hanna- og Kenneth Moe melder nå overgang til fullverdig pastor-par i «Østfoldkirken». De «brenner for å utruste kommende generasjoner» og bor på Jeløya i Moss sammen med sine to barn. Foto: Ostfoldkirken.no

 

Nytt pastorpar overtar i «Østfoldkirken» – se begivenheten på TV Visjon Norge

Mange av Visjon Norges programmer produseres av kanalens såkalte «sendepartnere». En av disse er «Østfoldkirken» i Moss. Og denne søndagen er det altså en helt spesiell begivenhet som skal finne sted.

 

For ordens skyld må det nevnes at selve gudstjenesten fant sted forrige søndag, altså 11. september. Men opptaket sendes på TV denne uken, til samme faste sendetid kl. 14.00.

 

Tar over for Bedsvaag
Pastor-paret Hilde og Erik Bedsvaag har ledet menigheten de siste 13 årene. Men alt har sin tid. Nå slipper neste generasjon til. Det er grunnleggeren av Oslo Kristne senter, Åge Åleskjær, som leder selve gudstjenesten.
–Jeg gleder meg til at Kenneth og Hanna skal inn i denne posisjonen. Denne gudstjenesten handler om deres innsettelse som pastor-par i «Østfoldkirken». Nå gis altså stafettpinnen videre. Det er veldig fint å få være med på, sa Bedsvaag i forkant av innsettelsen.
«Østfoldkirken» har også uttalt seg om innsatsen til ekteparet Bedsvaag, som nå trekker seg fra sine pastor-roller. På deres Facebook-sider skriver de følgende:
–Denne helgen har vi hedret, feiret og takket Erik og Hilde. Som misjonærer i Nairobi i 14 år og hovedpastorer i «Østfoldkirken» de siste 18 årene, har de dedikert livene sine til å tjene andre og bygge Guds rike. Vi er evig takknemlig for dere.

 

Gudstjeneste hver søndag
«Østfoldkirken» er en lokal kirke i Moss, og har vært sendepartnere med Visjon Norge i mange år. Hver søndag kl. 14.00 ser du en ny gudstjeneste herfrra her på kanalen. Om du skulle gå glipp av et program – eller ønsker å se det på nytt – finnes det tilgjengelig på Visjon Norges strømmetjeneste tvvision.no. Du kan også se den aktuelle gudstjenesten fra «Østfoldkirkens» egen YouTube-kanal allerede nå.