BILDE: Visjon Norge har dessverre problemer med appen tvvision på Apple TV mandag kveld, men det jobbes på spreng for å finne og rette feilen.

 

Problemer med appene: – Bruk heller nettsiden

Visjon Norge og kanalens to søskenkanaler opplever problemer med appen på Apple TV. Men TV-leder Gawdat Mtrious har alternativer: – Naviger dere heller inn på nettsidene våre. Der fungerer alt som det skal.

 

Ved 17-tiden ble Visjon Norge gjort oppmerksom på at det har oppstått enkelte problemer med kanalens app på Apple TV. Det er ennå uvisst hva som forårsaker problemene, men kanalens flittige teknikere jobber på spreng med å feilsøke og rette problemene. Enn så lange anbefales publikum til å velge en av flere gode alternativer. Her kan både andre plattformer og eventuelt tradisjonell TV fungere godt.

 

–Bruk nettsiden
TV-leder Gawdat Mtrious har først og fremst følgende råd å komme med til dem som ønsker å finne Visjon Norge, Vision Sverige eller Vision Heaven på digitale plattformer.
–Gå heller enn så lenge inn på våre nettsider. Der fungerer alt som det skal. Der finner du det samme tilbudet som i appen.