BILDE: Jussi Korvajärvi på plass i «Studio 28» hele uken til ende, også på TV.

 

Bred TV-satsing: Kvelds-sendinger på to forskjellige steder denne uken

Det blir sendinger både fra vårt faste studio i Mjøndalen og fra «Studio 28» i Møllergata i Oslo. – Det blir en liten utfordring både teknisk og i forhold til mannskap. Men vi klarer det, sier TV-leder Gawdat Mtrious.

 

Den finske evangelisten Jussi Korvajärvi er på Norges-besøk og har som mål å evangelisere så mye han og hans team kan i hovedstaden. I tillegg har hans nærvær også ført til et utvidet TV-tilbud til Visjon Norges seere. Det er god plass i «Studio 28» og folk oppfordres til å komme (se egen oversikt nedenfor). Jussi Korvajärvi hadde ikke mange fremmøte å forholde seg til mandag kveld i «Studio 28», men er likevel fornøyd:
-Det var mandags kveld og man kan ikke forvente så mange i salen da. Men det var mange som så dette på TV. Og jeg er overbevist om at det kommer flere fysisk i lokalet og enda flere som ser på TV denne uken, sier en optimistisk finsk forkynner om har med seg både kona, barn og andre team-hjelpere under evangeliseringsperioden i Oslo.

 

Her er «Studio Direkte» denne uken:

Onsdag 9. november: Fra kl. 20, Arne Pedersen er programleder fra studio i Mjøndalen og med Gordon Tobiassen som gjest. Fra kl. 21 til 23: Sending fra «Studio 28» i Oslo. Møtet starter kl. 19.

Torsdag 10. november: Fra kl. 20, to timers sending fra Mjøndalen.
Fra kl. 19 til 21, møte i «Studio 28», sending på TV fra kl. 22-24.

Fredag 11. november: Kl. 19 til 21, møte fra «Studio 28», sendes på TV kl. 20 til 22. Deretter fra kl. 22 til midnatt, sending fra Visjon Norges studio i Mjøndalen.

Lørdag 12. november: Møte i «Studio 28» med start kl. 19, utsendelse på TV fra kl. 20 til 23. Også med eget studio.

Søndag 13. november: Som lørdag, fra «Studio 28».