BILDE: Ragnhild Angell Sagen og Martin Røe blir TV-verter med Julekalenderen i år. Fra 1. til og med 24. desember.

 

Ragnhild og Martin klare 1. desember: Julekalender laget av plastikkbøtter

Serien med Ragnhild og Martin ble laget i 2018 og er vist to ganger tidligere, i selve produksjonsåret 2018 og i 2020. Hver episode er på en knapp time. Den korteste er på 46 minutter, den lengste en time og 30 minutter (siste episode).

 

Martin Røe er for veteran å regne i Barne-TV på Visjon Norge. Han debuterte med serien «Hurra meg rundt» helt tilbake i 2007. Den gang spilte han tre forskjellige figurer, Kalven Klein, Profeten og Sebastian. Det er muligens førstnevnte, Kalven Klein, han huskes best for.
-Ja, tida går, sier Martin som med sine 40 år er blitt godt voksen siden debuten. Han gleder seg over at julekalenderen fra 2018 skal på lufta igjen.

 

Gjør det gjerne igjen
-Ragnhild og jeg spilte oss selv den gang. Jeg var kanskje litt klønete, og hun den mer «moderlige» gjennom de fleste av episodene, minnes Martin. – Men det gikk fint, Ragnhild og jeg kjenner hverandre godt og vi var godt fornøyde med produktet, minnes Martin Røe som mener det kunne være artig å gjøre noe liknende igjen.
Julekalenderen, bestående av plastikkbøtter, har mye spennende innhold. Ideen var i hvert fall original.
Martin Røe jobber i dag spesielt med sosiale medier for Visjon Norge. Han har også vært utegående reporter for TV-kanalen. Han gjør også en del «dubbing» (innlesing).
-Og så er jeg med på en del produksjoner med ansvar for innslag og grafikk, sier Martin Røe.

BILDE: Martin Røe i dag, ansvarlig for sosiale medier på Visjon Norge.