BILDE: Denne uken er det Anne Kristin Lindberg som blir ukens gjesteartist i «Syng med». Foto: Privat.

 

Tirsdagens «Syng med» byr på Anne Kristin Lindberg som gjesteartist

Anne Kristin Lindberg har deltatt ved programmet «Syng med» ved flere tidligere anledninger. Denne gangen får hun også med seg Jostein Kirkenes og Misjonsbefalingen på scenen. Astri Weber Gellein Laurendz har store forventninger:

–Flere kommer langveisfra til disse kveldene med alle tiders sanger, sier hun. Astri danner som vanlig programlederpar med Visjon Norges leder Jan Hanvold.

 

Bygger Guds rike med sang
Det er ikke første gangen Anne Kristin Lindberg deltar som artist i programmet «Syng med». Hun kommer fra Skien, og er både forkynner, sanger og sjelesørger. Allerede som 6-åring fikk hun et kall om å bli misjonær til Afrika, en oppgave som ble realisert på 1990-tallet.

I alle år har Anne Kristin vært opptatt med å bygge Guds rike med sang og evangelisering, også her til lands. Denne oppgaven har ført henne til de steder hvor behovene har meldt seg, deriblant bak murene i forskjellige fengsler.

Men denne tirsdags-kvelden er det til innspillingslokalene til Visjon Norge hun tar turen.

På scenen får hun får også med seg Jostein Kirkenes og resten av artistene i Misjonsbefalingen.

 

Både gratislotteri og forbønn
Men det stopper ikke der. Programleder Astri Weber Gellein Laurendz forteller at det også denne gangen blir servert høye smørbrød og kaffe til kveldens gjester som fysisk tar turen til Visjonskafeen. Det blir også arrangert gratislotteri.
–Mot kveldens slutt blir det også forbønn for dem som ønsker med Pastor Victor Petrenko, sier hun.

 

Møt opp i god tid
Selve TV-sendingen begynner altså klokka 20. Men for publikum som ønsker å møte fysisk til begivenheten på Visjonskafeen i Drammen tirsdag 15. november, er det viktig å møte før kl. 19.00. Det er nemlig da arrangementet starter.

BILDE: Det er som vanlig Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold som leder “Syng med” tirsdag kveld.