BILDE: Kjell Haltorp (t.v.) og Terje Berg er to av personene du vil møte i «Tett på» fra 12. desember. Og forkynnerne denne uken lager to programmer etter hverandre.

«Tett på» også i julen: Fem forkynnere får dobbelt opp

«Tett på» er forkynnernes egen TV-sending, på direkten. Fra eget kontor, stue, eller andre steder i eget hjem, serverer de Guds ord kl. 14.30 hver dag på TV Visjon Norge. Og de fem som nå står for tur, får en dobbel oppgave.

 

For saken er den at programmet også skal gå til vanlig tid i julen. Så de som skal forkynne Guds ord den nærmeste uken må gjøre EN direkte-sending, pluss ETT program i opptak, beregnet på juletiden. Disse vil også gå en gang i reprise.
Her er opplegget:

 

Mandag 12. desember:
Da får du Ronald Gabrielsen direkte på skjermen. Han og kona brenner for misjon og var lenge stasjonert i Danmark. Nå er det Polen som gjelder. Ekteparet Gabrielsen har startet to menigheter i Polen. I tillegg driver de en helge-bibelskole.
De siste månedene har de også vært sterkt engasjert i nødhjelpsarbeid i forbindelse med Russlands krigføring i Ukraina.

 

Tirsdag 13. desember:
Stig Andrè Lippert er gjest i «Tett på» denne tirsdagen. Han er daglig leder av «Ordet og Israel», en stilling han fikk for ikke så mange månedene siden. Han er også redaktør av magasinet «Ordet og Israel» og dessuten programleder av programserien «Israel Guds klokke» som går på TV Visjon Norge.

 

Onsdag 14. desember:
Kjell Haltorp, 83 år gammel og stadig i farta med Guds ord. Leder av misjonsbevegelsen «Reach the Nations». I tillegg er han leder av pinsemenigheten Zion Vanse på Sørlandet. Han er også programleder på TV Visjon Norge ved jevne mellomrom.

 

Torsdag 15. desember:
Også Daniel Heimstad kommer direkte i «Tett på», i tillegg til at han gjør ett program i opptak.

 

Fredag 16. desember:
Terje Berg, ettertraktet forkynner selv i sin pensjonist-tilværelse. Har vært leder av flere menigheter opp gjennom årene. Bosatt i Sarpsborg.

 

PS: Følg med på denne spennende undervisningen, hver dag fra mandag til fredag kl. 14.30 på TV Visjon Norge.