BILDE: Slik så det ut den gang juleprogrammet i stua til Pettersen fant sted. Arvid ved flygelet.

Lille julaften og tredje juledag: Julekos nok en gang hos Pettersen

Huset til Pettersen ligger i Kvestadlia utenfor Porsgrunn og er et ekte «musikkhus». Det ble bygget for 12 år siden og det ble gjort stort nok til at det kunne brukes til sang og musikk. Og flygelet har selve hovedplassen i stua.

 

Før selve julesangene får hovedrollen, gir programmet oss en innføring i hva som har foregått av oppsetninger, hvilke gjester og publikum som har vært her gjennom årene i huset til Pettersen. Kona Ragnhild Miriam Bredvei Pettersen og Arvid viser gjerne frem det flotte huset sitt.
Frem til 2020, da innspillingen av dette programmet fant sted, var det komponert 20 sanger på det store konsert-flygelet i stua.

 

Julehøytiden var spesiell
Arvid Pettersen, en av våre aller fremste kristne sang-artister, har gode og spesielle minner fra julehøytiden, som så mange andre. Han hadde sin tilknytning til Salem på Åros, stedet som ligger ikke så langt fra inngangen til den nåværende Oslofjord-tunnelen.
Det var gode minner.
De siste årene har tiden før jul stort sett bestått av reising og konserter, til glede for så mange i landet vårt.

PS: Julekos hos Pettersen ser du på TV Visjon Norge 23. desember kl. 13.30 og tredje juledag, altså 27. desember, kl. 22.00.