BILDE: Første juledag sender TV Visjon den Sør-koreanske filmen «For Unto Us». På denne filmplakaten er en romersk soldat portrettert.

Sørkoreansk film forteller selve Juleevangeliet på først juledag

Det er ikke bare i Vesten at det produseres gode kristne filmer. Første juledag kl. 22.00 sender nemlig TV Visjon Norge filmen «For Unto Us» fra det asiatiske kontinentet. Den tar for seg selveste Juleevangeliet.

 

Filmens handling baserer seg på Lukasevangeliet kapittel 2 og starter idet Josef og Maria skal reise til Betlehem i forbindelse med at keiser Augustus foretok en folketelling i Romerriket. De aller fleste kjenner historiens høydepunkt med Jesu fødsel. Det blir naturligvis også høydepunktet i denne filmen fra 2021.

 

Musikk fra Gracias Choir
Visjon Norge har tidligere både omtalt og sendt julekonsert fra det prisbelønte Sør-koreanske koret Gracias Choir. Det er altså dem som har gjort musikken til denne filmen på ganske akkurat én klokketime.
Mot slutten av filmen holder Pastor Ock Soo Park en andakt om Julens sanne betydning. Park er også grunnlegger av misjonsorganisasjonen Good News Mission og koret Gracias Choir.
Om du skulle gå glipp av denne filmen 25. desember kl. 22.00 sendes den i reprise 30. desember til samme tid.

PS, Filmen sendes med norsk tekst.