BILDE: Ekteparet Miriam og Svein Lindset står sentralt når det handler om bønn på TV Visjon Norge. Første nyttårsdag har de med seg flere personer som vil be for profetiske temaer.

Åpner året med bønneprogram: – Vi legger vekt på profetiske temaer

–Denne gang blir det en litt annerledes bønnesending. Vi skal nemlig be for større profetiske temaer – og ikke minst for det som tilhører den åndelige nåtid og fremtid, forteller Svein Lindset.

Han er kjent for å lede kanalens bønneprogrammer sammen med sin kone Miriam. Om hun deltar under hele programmet første nyttårsdag, eller bare den siste timen av programmet, er ennå ikke helt klart. Det er imidlertid én ting Svein er sikker på:
–Vi kommer til å vektlegge bønn for de store linjene og nasjonen. Vi skal også ta en felles nattverd, slik vi gjør i disse programmene. Og her inviterer vi publikum til å være med, sier han.- Nattverd er en viktig helleig gjerning.

 

Flere gjester deltar med bønn
I tillegg til kona, Miriam, skal også flere kjente kristne profiler delta i dette programmet. Flere av dem deltar fra sine hjemsteder.
Både Birger Wroldsen, Gordon Tobiassen og Jon Steinar Kjøllesdal kommer til å delta aktivt i bønn sammen med Svein Lindset utover i sendingen.