BILDE: Liv Kallevig er klar for debut som programleder av «Studio Direkte.

«Studio Direkte» onsdag 18. januar: Liv debuterer som programleder

Vi kommer til å se og høre mye til Liv Søvde Kallevig på TV Visjon Norge fremover. Hun er nyansatt som programleder i kanalen og fikk sin debut i «Midt på dagen» for noen uker siden. Nå er hun klar for «Studio Direkte».

 

Hun kommer fra en stilling som sykepleier på Rikshospitalet. Overgangen blir stor.
– Evangelisering er viktig, sier hun.
-Jeg legger bak meg 13 år som sykepleier, og ser meg ikke tilbake. Jeg ser på den nye jobben i TV Visjon Norge som en type evangeliserings-jobb, sier Liv Søvde Kallevig som gleder seg stort til den nye oppgaven. Hun ser med forventning frem til sendingen onsdag kveld 18. januar og kjenner ikke så veldig på debut-nerver.

 

Bibelskole i Stockholm
Hun startet sin karriere som sykepleier ved Sykehuset Telemark, og deretter bar det rett til Stockholm.
-I Sverige fikk jeg mulighet til å gå på bibelskolen SOS Church, ledet av Johannes Ameritzer. Her fikk jeg en ganske klar åpenbaring om at evangelisering er viktig i vår tid og noe vi alle bør være opptatt av, sier Liv som altså avsluttet sin sykepleier-karriere ved Rikshospitalet i Oslo.
Hun er bosatt i Lørenskog og har «Oslo Kristne Senter» som sin menighet.
Liv vil i første om gang være programleder for «Midt på dagen» to ganger i uken, men også på dagens andre direkteprogram «Studio Direkte».
I tillegg er hun sterk i engelsk og kan bli brukt som tolk ved gitte anledninger.