BILDE: Ivar Helge Bolsø har skrevet en rekke sanger, blant annet den kjente «Alt jeg behøver er mere av Jesus».

Han skrev sangen: «Alt jeg behøver er mer av Jesus». Møt ham i Studio Direkte

Men programleder Astri Weberg Gellein Laurendz, med sin innsikt og smittende humør, har ingen problemer med å frembringe det beste fra sine gjester. Bolsø var for øvrig mannen som skrev «Alt jeg behøver er mere av Jesus».

Bolsø har i 25 år virket mange steder i vårt land. I 1967 skrev han sangen «Alt jeg behøver er mere av Jesus» og den har blitt til rik velsignelse for mange. Senere har han skrevet mange sanger som også er gitt ut både på plater og på cd.
-Med stor ydmykhet og takknemlighet til Gud kan jeg tenke tilbake på mange vekkelseskampanjer gjennom mange år hvor mennesker har fått møte Gud til frelse, helbredelse, Åndens dåp og dåp i vann, sier Ivar Helge Bolsø.

 

Kom inn under hellig påvirkning
Før han kunne gå ble han tatt med til søndagsskolen.
-I hele oppveksten ble jeg tatt med til møter og kom inn under den hellige påvirkning som dette medførte. Derfor kan jeg si – med stor takknemlighet til Jesus – at jeg i hele mitt liv har fått tro på Jesus, sier Bolsø, som også legger til:
-Da jeg var 14 år fikk jeg et større og personlig møte med Jesus og begjærte å bli døpt med den troende dåp etter Guds ords befaling. Under en spesiell vekkelsesperiode i Betel, Trondheim, ble jeg døpt i Den Hellige Ånd 15 år gammel.
Bolsø var 18 år da han kom med i Maran Ata-vekkelsen og begynte straks å forkynne evangeliet på forskjellige steder både i det nordlige Norge og i Trøndelag. -Siden da har jeg gått på «bibelskole», og den har nå vart i ca. 60 år, sier han.

 

Trio fra TX Vikings
Thure Eriksen, sammen med Ruben Andrè Gaarden og Alex Grønli, blir også gjester i Studio Direkte torsdag fra kl. 20.
De sterke gutta fra TX Vikings har flere ganger gjestet programmet. TX Vikings er også sendepartner med Visjon Norge.
De tre har alle sterke vitnesbyrd å komme med, men det blir helt sikkert fokus på det forestående programmet, for det er ikke småtteri som venter de nærmeste ukene.

BILDE: Astri Weber Gellein Laurendz stiller som programleder denne kvelden.

BILDE: Thure Eriksen fra TX-vikings kommer som gjest.