BILDE: Håkon Fagervik med egen programserie på TV Visjon Norge fra torsdag 23. mars og hver torsdag fremover i 10 uker.

Håkon Fagervik med 10 nye programmer om «Bønnens kraft»

I alt er det laget 10 programmer i denne serien. Alle er en halv time lange. Opptakene er gjort ved Bønnesenteret i Levanger der Håkon Fagervik i mange år har bygget opp og ledet stiftelsen «Nordic Harvest Mission».

 

«Bønnens kraft» inneholder forskjellige temaer rundt bønn. Fagervik har en egen andakt i hvert program, gjort i det kjente bønnetårnet ved senteret i Levanger. Han har også med seg en gjest i hvert program. Sang og musikk leveres av den kjente lovsangs-lederen Anders Skarpsno, som til daglig er en del av virksomheten i Levanger.

 

Flere virksomheter
«Nordic Harvest Mission» ble grunnlagt tidlig på 1990-tallet og står for flere virksomheter, blant annet Nordisk bønnesenter som er opprettet for å ta imot mennesker som ønsker å tilbringe tid i stillhet og bønn.
Håkon Fagervik er også en meget habil sanger og har gitt ut flere CD-er, men det er først og fremst som bønneleder han driver sin virksomhet og som han har som utgangspunkt i sin forkynnelse.
Opptakene i Levanger er gjort av produksjonsselskapet «Praktverk» for TV Visjon Norge.