BILDE: På lørdag forflytter programleder Liv Søvde Kallevig seg ut av TV-studioet til Visjon Norge og setter kursen mot «The Send» i Ekeberghallen, Oslo.

Liv leder TV-sendingen fra «The Send»: – Dette blir fantastisk!

Arrangementet og TV-sendingen varer i hele 11 timer. Det vil si fra klokken 12.00 på formiddagen til 23.00 på kvelden. Liv Søvde Kallevig står i programleder-rollen fra start til slutt og tar oppgaven på strak arm.

 

–Det er ingen tvil om at det er snakk om mange timer. Likevel er jeg sikker på at det blir et fantastisk opplegg helt frem til arrangøren tar taklyset. Jeg tror at publikum har forventninger til Den hellige ånd og jeg gleder meg til å snakke med dem underveis, sier
Liv Søvde Kallevig. Lørdag befinner hun seg på det største kristne opplegget for ungdom i nyere tid – nemlig «The Send».
Klokken 12.00 sparkes arrangementet i gang fra scenen i Ekeberghallen i Oslo. Etter det forventes både sterke talere, lovsang og bønn helt frem til 23.00.
Det finnes også store forventninger til arrangementet hos blant annet Visjon Norges redaksjonsleder Arne Pedersen og initiativtakeren «Ungdom i Oppdrag».

 

–Står ikke alene
I fjor var Liv til stede i privat regi da «The Send» for første gang fant sted på norsk jord i Telenor Arena. Hun forteller at det var sterkt å erfare at så mange unge mennesker gikk helhjertet inn for Jesus. I år er hun tilbake og har i oppgave å intervjue diverse deltakere blant publikum underveis i arrangementet.
–Jeg gleder meg til å høre hva alle disse menneskene opplever underveis. Mange vil utvilsomt oppleve sterke ting med Herren. Det er dessuten veldig viktig for unge å få erfare at de ikke står alene om troen, sier hun.
Det ble tydelig bevist i 2022. Da var det et sted mellom 9.000 og 12.000 mennesker blant de oppmøtte.

 

Tror mange opplever motstand
Liv Søvde Kallevig mener at det er viktig med slike arrangementer for å gjøre unge kristne trygge til frimodig å forkynne evangeliet, og forteller at det for mange kan være en høy terskel å fortelle om troen.
–Mange blir nok dessverre påvirket av gruppepress og frykten av å bli stemplet som mørkemann. I dag kan man oppleve enorm motstand ved å si noe så grunnleggende som at barnet i mors mage har rett til liv, mener hun og fortsetter:
–På dette arrangementet kommer det motsatte til å skje. Her blir det nok både knyttet sterke bånd og vennskap. Det blir skikkelig koselig, rett og slett, sier Liv Søvde Kallevig.