BILDE: Synes du det er vanskelig å få med deg alt som går på Visjon Norge til sine fastsatte sendetider? Da har TV-leder Gawdat Mtrious en skikkelig gladnyhet til deg!

Gått glipp av gårsdagens program? Slik ser du det på nytt!

TV Visjon Norge produserer ikke lenger bare innhold for lineær-TV. Kanalen har satset stort på digitale plattformer de seneste årene. Den største fordelen med dette? Publikum bestemmer selv både innhold og sendetid!

–Vi har alltid satset på flere plattformer, men det er kanskje viktige å minne publikum om dette nå som de digitale mulighetene er mer aktuelle en noensinne før, forteller TV-leder Gawdat Mtrious.

Det stilles ingen krav til verken betaling eller å opprette profil for å få full tilgang til kanalens fulle programutvalg på nett. Gjennom få tastetrykk er du i gang!

 

Her finner du innholdet
Innholdet finner du både gjennom nettleseren på PCen eller ved å laste ned plattformenes apper på både telefon, nettbrett eller strømmebokser for TV.
De aller fleste programmer som sendes på TV Visjon Norge legges nemlig også ut på både kanalens egen strømmetjeneste tvvision.no og YouTube.com Det inkluderer både kanalens egne direktesendinger og programmer fra kanalens såkalte sendepartnerene.
–Om du ønsker å finne frem til programmer som er eldre enn tre år, så er YouTube stedet å søke, forteller Mtrious.
På YouTube finner du programmer fra Visjon Norge som er opp til ti år gamle.

 

Oppdateres regelmessig
Dersom du enten skulle gå glipp av et program som har gått på TV – eller ønsker å se det på nytt – er det sjeldent at det tar mange dagene før du får muligheten til å finne det på nett.
–Kanalens direktesendinger og øvrige programmer lastes opp jevnlig på både YouTube og Tvvision og blir således tilgjengelig for publikum på nytt, informerer Visjon Norges arkivansvarlig Erlend Johannesen.

 

Sjekk kanalens informasjonskanaler
Det er altså ikke lite som foregår på TV Visjon Norge. Hver eneste dag er det snakk om opp til tre direktesendinger med store variasjoner i både tema og gjester. Om du ikke har tid til å følge med på kanalen til alle døgnets tider for å gjøre deg kjent med helheten i programtilbudet er dette løsningen:
Visjon Norge bruker også sin egen nettside visjonnorge.com og de fleste sosiale medier (bla. Facebook, Instagram) for å informere om det viktigste som skjer på TV og annen aktuell informasjon. Her finner du også både korte tekster og klipp som inneholder menneskers vitnesbyrd og opplevelser med Herren.