BILDE: Miriam og Svein Lindset i finstasen klar til å lede kveldssendingen 17. mai på TV Visjon Norge.

Ingen forandring 17. mai: Direkte-sendinger på TV som vanlig

Terje Kingsrød vil ha ansvaret for sendingen «Midt på dagen». Den starter som vanlig kl. 12 og varer til kl. 14. Miriam og Svein Lindset har ansvaret for «Studio Direkte» på kveldstid fra kl. 20.00. TV Visjon Norge satser direkte som vanlig.

 

Noe av det som skjer i sendingen «Midt på dagen» vil også bli eksponert i kveldssendingen. Terje Kingsrød kommer til å involvere en rekke mennesker som er «der ute», mens han intervjuer og formidler inntrykkene videre til TV-seere og radiolytterne.

 

Som vanlig fra Mjøndalen
«Studio Direkte» vil som vanlig gå fra studio i Mjøndalen og med Miriam og Svein Lindset som programledere. Det blir et variert innhold og flere innslag knyttet opp til nasjonaldagen.
-Vi jobber med flere ting, og med gjester. Men jeg tror vi kommer til å finne en fin miks av innhold til denne sendingen, sier Svein Lindseth.
I sin fineste stas, og med vanlig entusiasme fra ekteparet, tror vi på en fin avslutning av 17. mai via «Studio Direkte» på TV Visjon Norge.
-Det er sikkert mange som har bak seg en slitsom og innholdsrik dag. Folk er jo i farta hele dagen med barnetog, barn og barnebarn og mye aktivitet. Vi håper derfor at de kan få hvile ut og falle til ro når de skrur på «Studio Direkte» på kveldstid, sier ekteparet Lindset.
De to er også de som har lederansvar på Visjon Gjestegård. Miriam Lindset er fast programleder av «Midt på dagen» og Svein er i tillegg fulltids ansatt som bønneleder på Visjon Norge. Et av slagordene til Visjon Norge er jo: Uten bønn stopper Visjon Norge.
I tillegg er ekteparet ofte å se på Callcenteret under de daglige sendingene av «Studio Direkte».

 

For få timer i døgnet
Så disse to har ikke problemer med å få døgnet til å gå. Det er heller for få timer til disposisjon.
Men nå gjelder det altså 17. mai, Terje Kingsørd er klar på dagtid, Miriam og Svein Lindset på kvelden.