BILDE: Annie Schaug er tilbake på TV Visjon Norge med en spennende undervisningsserie i 13 deler.

Annie Schaug med spennende serie på TV: «Sinnets fornyelse» fra 9. juni

Programmene tar opp de forskjellige bibelske prinsipper på det å bli sterk i sin sjel og sitt sinn, sier program-koordinator på TV Visjon Norge, Jan Åge Bråten. I serien underviser Annie Schaug bl.a. om at Gud har skapt oss til ånd, sjel og kropp.

 

– Gud vil at vi skal ha det godt. Derfor vil Herren at sjelen skal nyte livet i Gud, sier Annie Schaug blant annet i programserien.
– Sjelen er tanker, følelser og vilje. Disse tingene skal være overgitt til Gud. Vi er tre deler og Guds ånd vil ha omsorg for hele mennesket. Derfor sier Bibelen: Slik en mann tenker i sin sjel, slik er han. Er sjelen sunn og tilfreds vil den leve i takt med vår ånd. Gud er ånd og den som tilber Gud må tilbe Gud i ånd og sannhet. Her må også hele mennesket, ånd, sjel og kropp, bli gitt til Herren, slik at vi blir ett legeme på jord som reiser seg i Guds kraft.

 

Bibelske prinsipper
«Min sjel lov Herren og alt som i meg er skal love Hans hellige navn». Programmet tar opp de forskjellige bibelske prinsipper på å bli sterk i sin sjel og sitt sinn.
Sendetider er fredager kl. 18.30 fra 9. juni.