BILDE: Pastor Koli Puka blir blant årets talere til “Camp Meeting” på Hallingskarvet. Her fotografert under “Camp Meeting” i 2021 på Lista i Farsund kommune.

“Camp meeting” 8. til 13. august: Slik blir programmet

Under arrangementets dager, som altså finner sted på Hallingskarvet Fjellstue i Sudndalen i Hallingdalen, blir det en stor variasjon både talere og tematikk. Se den fullstendige oversikten nedenfor. Det tas imidlertid forbehold om endringer i programmet som følge av gjeldende farevarsler for været.

Ekstremværet “Hans” gjør at meterologene har sendt ut farevarsler for kraftig nedbør i store deler av landet. Det kan få praktiske konsekvenser for TV Visjon Norges arrangement på Hallingskarvet Fjellstue. Kanalen følger nøye med på situasjonen og gjør fortløpende vurderinger.

Enn så lenge ser programmet slikt ut:

I kjent “Visjon Norge-stil” legges det til rette for både innholdsrike taler og god lovsang. Visjon Norges “Camp Meeting” finner sted fra tirsdag 8. august til og med søndag 13. august.

*Tirsdag 8.august: Oded & Sandy Shoshani taler. Mia-Emilie Halvorsen står for lovsang. (klokka 20.00)
*Onsdag 9.august: Oded & Sandy Shoshani taler. Mia-Emilie Halvorsen står for lovsang. (klokka 20.00)
*Torsdag 10. august: Koli Puka taler. Elisabeth og Pawel Pyra står for lovsang (klokka 20.00)
*Fredag 11. august: Owe Kergyman taler. Elisabeth og Pawel Pyra står for lovsang (klokka 20.00)
*Lørdag 12. august: Owe Kergyman taler. Sissi og Johannes Kringlebotten står for lovsang (klokka 20.00)
*Søndag 13. august: Koli Puka taler. Sissi og Johannes Kringlebotten står for lovsang (klokka 11.00, sendes på TV klokka 20.00)

Arne Pedersen blir programleder på TV de første to kveldene av arrangementet. Astri Weber Gellein Laurendz overtar oppgaven de øvrige dagene.

 

Setter fokus på Israel
Visjon Norges sommerkonferanse, eller «Camp Meeting», som den heter, plasseres altså til andre uken i august.
– De to første dagene av denne konferanse-perioden vil ha fokus på Israel. Derfor har vi invitert pastorparet Oded og Sandy Shoshani. De er pastorer for den hebraiske delen av menigheten King of Kings i Jerusalem. Sandy leder også organisasjonen Bead Chaim. Dette er et arbeid som «Israelkanalen» har støttet gjennom flere år, forteller leder av «Israelkanalen» på TV Visjon Norge, Håkon Sengsvoll.

 

Også svensk besøk
Fra Sverige kommer Owe Kerygman.
– Jeg vil derfor ønske deg velkommen til Hallingskarvet Fjellstue disse dagene. Det kommer til å bli spennende, det kan jeg love, sier Håkon Sengsvoll.
PS: Hallingskarvet Fjellstue ligger i Sudndalen i Hol kommune, langs fylkesvei 50, på veien mellom Hagafoss og Aurland. Stedet ligger ganske nøyaktig midt imellom øst og vest i Norge. Stedet ligger vakkert til, i naturskjønne omgivelser. Og det er bare noen få kilometers kjøretur opp til snaufjellet.

 

Stor interesse
Det er snakk om mange som ønsker å delta på Visjon Norges «Camp Meeting» ved «Hallingskarvet Fjellstue» i august. Det gjør at enkelte kan risikere å ikke sikre seg et sted å sove på selve fjellstuen. Hans Jacob Bekken sier det finnes andre muligheter.
– Det er mange som har meldt sin interesse. Det gjør at det fyller seg ganske raskt opp på fjellstuen. Da er det viktig å være klar over at det finnes alternative tilbud, sier Visjon Norges medarbeider Hans-Jacob Bekken.

 

Godt alternativ 12 minutter unna
Han nevner spesielt «Holestøl Apartments» som et godt sted å tilbringe disse dagene dersom «Hallingskarvet Fjellstue» ikke lenger har ledig rom på bestillingstidspunktet.
– Det er ikke mer enn 12 minutter i kjøredistanse fra «Hallingskarvet fjellstue», hvor «Camp Meeting» avholdes. Her kan man sikre seg en hytte med kjøkken og bad til en rimelig penge, sier han og legger til at det også er mulig å fiske gratis i elven ved hyttene for dem som skulle være interesserte.
Han opplyser om at prisene ligger på 900 kroner for to personer, med et påslag på 50 kroner for hver ekstra person. Visjon Norge har ingen tilknytning til dette tilbudet. Utleier kan kontaktes på telefon 992 56 662.
Et annet alternativ for å overnatte ved «Hallingskarvet fjellstue», er å møte med egen campingvogn eller bobil. Da kontakter man fjellstuen direkte på telefonnummer 32 21 13 11. Samme telefonnummer gjelder for å undersøke om det fortsatt finnes tilgjengelige rom.

BILDE: Håkon Sengsvoll gleder seg til «Camp Meeting» på Hallingskarvet Fjellstue. De to første dagene av konferanse-perioden blir viet Israel.
BILDE: I år er «Camp Meeting» lagt til vakre Sudndalen i Hallingdalen og Hallingskarvet Fjellstue.
BILDE: Fullt på «Hallingskarvet fjellstue»? Da kan «Holestøl Apartments», 12 minutter unna «Camp Meetingen» være et alternativ.