BILDE: Donald Bergagård, her sammen med kona Noomi, startet sin evangeliske virksomhet ikke langt ifra Kåfalla i Ørebro. I dag har han en betydelig rolle i gjennomføringen av denne konferansen som har funnet sted på dette lille stedet i Sverige de seneste årene.

Sender møter fra svensk konferanse på denne helgen: Var ikke ment for TV – men ble en suksess

«Den åndelige vekkelses- og fornyelseskonferansen» fant sted fra den 31. mai til og med 4. juni i år. Denne helgen får TV Visjon Norges publikum anledning til å se arrangementets to siste møter på TV.

 

Konferansen fant sted i Kåfalla, nord for Ørebro i Sverige. Under arrangementets dager var det en sunn variasjon i talere med fokus på ulike temaer. For dem som ikke befant seg fysisk tilstede i salen, gis det nå en mulighet til å få med seg noe av innholdet likevel.
– Denne helgen sender vi de to siste, av totalt 13 opptak som ble gjort fra konferansen. Møtene varer i rundt to timer. Den siste timen av «Studio Direkte», altså mellom klokken 22 og 23, sender TV Visjon Norge opptak fra denne ukens seminarer under konferansen på Gavelstad, forteller TV-leder Gawdat Mtrious i Visjon Norge.

Disse programmene fra Gavelstad inneholder opptak av tematimer med Øyvind Benestad (sendes lørdag) og Gunnar Jeppestøl (søndag).

 

Dette ser du på TV
Lørdag 5. august kan du se og høre de tre sangevangelistene Kjell Broberg, Marcus Broberg, Elisabeth Broberg Guthu – også omtalt som «Sionsangarne fra Viksjøfors».
Søndag 6. august skal det undervises om temaene «Israel i fokus, tidstegn og Jesu gjenkomst». Gøran og David Duveskog leder møtet.
Programmene plasseres til «Normal Studio Direkte-tid» både lørdag og søndag denne helgen – det vil si fra klokken 20.00.

 

– Ikke ment for TV, egentlig
«Den åndelige vekkelses- og fornyelseskonferansen» har vist seg å være en suksess – til tross for at innholdet ikke var ment for TV. Dette hadde Donald Bergagård å si i bakkant av fjorårets opptak:
-Dette er en åndelig vekkelse- og fornyelseskonferanse gjort på en fantastisk herregård, nord for Ørebro, sa Donald Bergagård på telefonen fra Florida.
Den svenske predikanten mente at opptakene ikke ligner det man vanligvis forventer når man setter seg ned foran fjernsynet. Likevel gikk han god for de endelige resultatene fra produksjonen:
-Det er litt Maran Ata-inspirert det hele. Stor variasjon, spontant og ikke ment for TV, egentlig. Det kan til tider virke litt rotete, men som sagt, det er spontant, sa Bergagård om innspillingene som ble gjort sommeren 2022. – Men innholdet er bra, det må sies.