BILDE: Donald Bergagård vil på ny lede tre interessante dager i Studio Direkte fra 28. til 30. august.

Bergagård skal lede nytt program om endetiden og Jesu gjenkomst

Det var fra mandag 3. til onsdag 5. juli det første programmet om samme tema ble presentert på TV Visjon Norge. Responsen var enorm – og positiv. – Noen skrev til oss at det var det beste programmet som hadde gått på kanalen.

 

Det sier programlederen Donald Bergagård fra Gøteborg i Sverige og ler godt.
-Akkurat det der skal ikke jeg stå inne for, men at det var mange positive tilbakemeldinger – det er sikkert, sier han.
Bergagård var ikke veldig overrasket, for da samme tema var oppe på TV i Sverige året før, var også responsen svært stor.
De som responderte var i hovedsak litt godt voksne mennesker.
-Ungdommen har ikke tatt dette helt innover seg ennå. Mange av de unge spør hva dette er. «Dette har vi aldri hørt om». Derfor er det jo fint vi kan skape interesse også blant de unge, sier Donald Bergagård.
Han forteller videre at det er mange pastorer i dag som ikke vil ta tak i endetiden og Jesu gjenkomst.

 

Dette står jo i Bibelen
-Vi må respektere alle, sier han, – men det står jo om dette i Bibelen, og det er det vi må følge og prate om.
Donald Bergagård vil lede det samme panelet som forrige gang i juli. Det vil si Geir Jonassen, Gordon Tobiassen og Leif S. Jacobsen.
-For meg var Jacobsen et nytt og svært positivt bekjentskap. En meget klarsynt herremann som med enkle ord la ut om dette temaet. Jeg gleder meg stort til dette nye opplegget i slutten av august, sier Donald Bergagård.
De to første dagene av totalt tre vil altså bli viet tidens avslutning og Jesu komme, men den siste dagen, 30. august, vil bli litt annerledes. Da vil Bergagård ha besøk av David Østby og Åge Åleskjær.

 

Hva betyr de enkelte ord?
-Jeg kommer nok til å berøre en del av historikken til pinsebevegelsen og Maran Ata i samtale med disse to, men jeg vil også at vi skal snakke om en del uttrykk og ord vi omgir oss med i kristen sammenheng, sier Donald Bergagård. – Hva innebærer det å bli frelst? Hva betyr ordet rettferdiggjort, eller helliggjort? Hva menes med at vi er arvinger? Dette er ord vi hele tiden omgir oss med, men hva betyr de egentlig, spør Bergagård, 87 år gammel og sprekere enn noe gang. Nesten.